04-08-12

DIY | telefoonhoesje met studs.

Hello guys! I'm back in town! En ik heb echt een geweldige vakantie achter de rug. Ik ben een week in les landes geweest in Frankrijk. Dat is 100 km onder Bordeaux vlak bij de Spaanse grens. En daarna zijn we nog een weekje in Sarzeau geweest, dat ligt in Bretagne. Ik ben nu net een dagje thuis, en meestal doe ik dan niet zo veel als ik net terug ben. Gewoon thuis rommelen, spulletjes opruimen enz. Tijdens het opruimen kwam ik mijn studs tegen, die ik samen met een vriendin had besteld op ebay. Het leek me dus wel leuk om jullie te laten zien hoe je je eigen studded phone case kan maken. Like this:


Het is een ontzettend makkelijke diy. En er komt geen lijm aan te pas. Je kunt de studs er dus zo af halen als je ze zat bent. Handig toch? Ik heb dit al eerder op mijn telefoon hoesje gehad. Dit is dus de 2e keer dat ik het doe. Ik heb ze er de vorige keer ontzettend lang op gehad. Maar op vakantie met al dat zand en zo zijn ze er helaas afgevallen. Maar ik vond het zo leuk, dat ik het nog een keertje wilde doen! You will need:


Studs: van ebay. / Topcoat: max, action dus. / Telefoonhoesje: htchoesje.nl
Okay, let's start!


1. De dubbelzijdige tape span je strak over de schaal heen met de plak kant naar beneden. (Het velletje boven op de tape haal je er dus niet af!) Daarna prik je de studs 1 voor 1 door het plakband op de manier hoe jij het leuk vind. 2. Ter bescherming van de studs, doe je er een laagje topcoat over heen. Met het neerleggen van je telefoon kunnen er namelijk heel makkelijk krassen op komen of de kleur vervaagt.


3. Je haalt het plakband van de schaal af en legt het opzijnkop neer. De puntjes van de studs steken nu dus omhoog. Die buig je met het puntje van de schaar allemaal om. 4. Het kost even wat tijd, maar op begeven moment krijg je er handigheid in. Zo ziet het er dus uit als alles omgevouwen is.


5. Over het plakband doe je nóg een laagje plakband. Je plakt hem er met de plak kant op. Het velletje wat je nu nog aan de buitenkant hebt laat je nog even zitten. 6. Met de schaar knip je nu heel vlak langs de studs. Zo dat je de plakband niet meer ziet zitten.


7. Zodra je alle plakband er om heen weg hebt geknipt heb je dit nog over. 8. Nu kan het velletje van het extra laagje plakband er af en kun je hem netjes op je telefoon plakken.


And you're done! Je eigen studded phone case! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.
Lots of love xoxo, Joyce.

19 opmerkingen:

 1. AAAAH, WAT ONWIJS HANDIG! Die ga ik echt onthouden en ook een keer doen, wat onwijs leuk is deze! c:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aw, so cool!
  great idea dear & welcomeback in town! ;)
  bisous xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een geweldige DIY!
  heel goed uitgelegd en duidelijke foto's!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk bedacht en een super mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super handige DIY. Het ziet er ook heel erg gaaf uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt een super DIY! :) Het resultaat is echt gaaf! Ik volg je trouwens! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke DIY! Echt gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel leuk gedaan! wat handig met die dubbelzijde tape

  BeantwoordenVerwijderen
 9. superleuk bedacht!
  & erg leuke blog♥ !
  wij volgen je!
  als je wilt, volg ons dan terug ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf gedaan! :D
  Ik volg je met bloglovin' trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag hem net voorbij komen bij je Instagram foto's (latere post)> Wow, dat je die zelf gemaakt hebt. Blijven de studs goed zitten? Misschien dat ik dit ook wel ga maken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat ontzettend slim bedacht !
  damn,waarom komen mijn hersens nooit op zoiets slims =
  een stuk handiger dan ze er doorheen prikken,want dan gaat je hoesje ook kapot,en als je ze er af wil halen tja dan zit je met je gaten kaas hoesje,dit is echt een stuk handiger !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke diy, maar ik moet wel even zeggen dat de zinnen af en toe niet kloppen. Het is bijvoorbeeld 'op een gegeven moment' en niet 'op begeven moment'.

  BeantwoordenVerwijderen