30-09-12

PHOTOGRAPHY | THE START OF OCTOBER.


Ik heb echt een heerlijke zondag gehad. Ben gezellig met mijn ouders mijn broertje en mijn hondje jack, and offcourse mijn camera naar het bos hier in de buurt geweest. We hebben gewoon lekker gewandeld en met Jack gespeeld . Heel veel foto's heb ik niet gemaakt maar ik denk wel dat deze de mooiste waren die er bij zaten. Het was weer een tijdje geleden dat ik foto´s ben wezen maken.. Wat ik wel jammer vond was dat de blaadjes nog niet echt mooi gekleurd waren zoals in de herfst, maar dat komt vast nog wel. Binnekort ga ik weer naar het bos met de familie bos dag, dus ik hoop dat de blaadjes dan al wel mooi gekleurd zijn! Mijn verjaardag komt trouwens nu ook steeds dichterbij (over een maandje, 2 november) En ik wil graag een nieuwe lens vragen, maar die zijn natuurlijk best wel expensive dus ik ben al druk aan het sparen zodat ik wat geld bij kan leggen! Ik denk dat het de 50 mm 1.4 wordt, máár dat weet ik nog niet helemaal zeker. Voor de rest hoef ik vandaag gelukkig niet zo veel te doen. Ik heb voor morgen alleen wiskunde maak werk en als ik zin heb leer ik nog even mijn engels tentamen voor woensdag. Wat hebben jullie gedaan vandaag?

Mijn foto's komen trouwens ook altijd op Flickr te staan, je kunt me daar ook op volgen! :)
18 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto's! Ik hoop dat de bladeren snel zo'n mooie herfstkleur krijgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik heb toevallig vandaag ook lekker door het bos gewandeld en het viel mij ook op dat de natuur nog helemaal niet zo herfstachtig was.. Maar dat komt inderdaad vast nog wel! ;)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!

  XOXO

  Xfashionmeep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's :). Ik heb ook zin om herfstfoto's te maken. Ik heb vrij weinig gedaan vandaag..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier kleurt het bos al rood, oranje en geel. Zó mooi! Ik heb vandaag boodschappen gedaan en verder veel voor school.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's, heerlijke sfeer :). Klinkt inderdaad ook alsof je een heerlijke zondag heb gehad! Ik vind het ook vaak heerlijk om naar het bos te gaan haha. Ik heb vandaag wat gewinkeld en verder niet veel. :) Bedankt voor je lief berichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's heb je in het bos gemaakt! Ik vind het ook altijd mooier als de bladeren al wat verkleurt zijn, daar kun je zoveel mooie foto's van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een leuk dagje! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. these photos are sooo beautiful!! thanks for sharing <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt serieus talent :). Met welke camera fotograaf je en of met welk bewerkingsprogramma :)?

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto's!  http://style-chameleon.blogspot.com/

  Please vote for me in the Esprit Style Battle!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt heel erg mooi :) Zullen we elkaar volgen via Bloglovin? Laat maar weten!:)

  www.fussylife.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je foto's zijn absoluut wonderschoon. En dat zeg ik zonder zever. Je hebt talent, mevrouw! :D

  Schande! Ik zou actiever moeten wezen op blogpost, dan mis ik al dit leuks niet.

  CU
  Yua xx

  BeantwoordenVerwijderen