09-09-12

PREVIEW ; FISHEYE PHOTOS.


Mijn vriendin Francien (we are young) en ik zijn deze avond foto's gaan maken met haar fisheye! Echt ontzettend leuk! Dit was namelijk de eerste keer dat we dat gingen doen en dat zij hem echt ging gebruiken zeg maar. Ik ben echt ont-zet-tend benieuwd naar de foto's en hoe ze er uit gaan zien! En vooral ook naar het effect dat de fisheye camera geeft. (Voor de gene die niet weten wat een fisheye camera is; een fisheye camera heeft een lenzenstelsel met een korte brandpuntsafstand. Het effect van de fisheye kun je vergelijken  met het reflecterende beeld dat je krijgt als je in een kerstbal kijkt.) We hebben foto's gemaakt op het terrein van een oude loods die zo goed als tegen over mijn huis staat. Waarschijnlijk kan ik ze volgende week al op mijn blog posten. Dus jullie zien ze van zelf wel verschijnen! Ben heel benieuwd!

19 opmerkingen:

 1. Wat super leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de foto's! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Ik ben benieuwd hoe ze zijn geworden :)

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely look, can't wait to see your fish eye pics ;) Mina.
  My blog: The Style Fever

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook in het paars, ben ook zo benieuwd!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd!
  ik volg je!

  x
  MariekeMaria.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, ik ben ook heel benieuwd! Super gaaf :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben heel benieuwd! Sowieso zijn deze twee foto's al leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. superleuk! ik vind foto's met zo'n fish eye camera altijd zo mooi :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. cute pics! can't wait to see the rest of them!

  do you want to follow each other on bloglovin' and gfc? let me know.
  see you around! xx

  www.apossiblefantasy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk zeg!
  Wat voor layout heb je?
  xxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat zullen zeker leukke fotos worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat lijkt me zo gaaf! Ben benieuwd naar de foto's! En wat een leuke blog heb je, ook een supermooie layout! Ik volg je:) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben benieuwddd, ik vind dat fisheye effect altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen