12-09-12

TREND REPORT: MILITARY/ARMY.


Ik denk dat ik weer van plan ben om eens in de zoveel weken een 'trend report' ga doen. Ik vind het eigenlijk altijd wel heel leuk om te doen. Dit keer over een trend die jullie waarschijnlijk niet ontgaan is; Military/army! Iets wat je deze herfst/winter heel veel gaat zien (en ook al een beetje gezien hebt in de vorige seizoenen) is de kleur leger groen, mos groen, camo, leer, zwart en studs en spikes. Vooral de parka achtige  jassen met of zonder mouwen in de kleur leger groen of camo is echt een favoriet. En de studs en spikes hebben we natuurlijk ook al heel veel gezien, maar die passen daar erg goed bij! Ook zijn de 'kisten' en dan vooral die met studs heel leuk voor het najaar. Ik vind het in ieder geval een hele leuke trend! De kleuren zijn perfect voor het najaar en ook helemaal niet moeilijk te combineren. Deze trend geeft je outfit toch wel wat stoers. Ik ben er fan van! De kleding op deze collage komt trouwens van de Newlook, VILA en River island. Vooral bij de Newlook heb je heel veel kleding die echt bij deze trend aansluit. 

Wat vinden jullie om weer is zo'n 'trend report post' op mijn blog te zien? Weer vaker doen?

11 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan en vooral ook leuke trend! Ik heb zelf ook een vintage, leger groen jasje! Ik ben benieuwd naar je volgende 'trend report post' (hint hint) haha.

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou echt van deze stijl! Leuke collage ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke trend! Ik vind een groene parka wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan. Deze trend is ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk gedaan!
  Ik hou van army en leger printjes.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh leuke post!
  Ik hou wel van deze trend :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen