14-10-12

TREND REPORT: BIKER BOOTS.


Iets wat ik de laatste tijd steeds en steeds vaker tegen kom zijn de biker boots! Ze staan stoer maar toch als je het goed combineert best elegant, ze geven je dus iets stoer's maar je blijft er wel vrouwelijk uit zien. En deze boots zijn natuurlijk dé perfecte najaar's laarsjes. Er zijn echt honderden verschillende varianten van. Vooral de boots met studs of spikes zijn erg geliefd! Ook zien we steeds meer laarsjes met suede of een print dat iets weg heeft van een slangen printje. Ze zijn natuurlijk ook in ontzettend veel kleuren verkrijgbaar; zwart, bruin, bordeaux rood, taupe etc. Maar zwart is -wat op de collage wel te zien is- mijn favoriet. Ook vind ik de bikerboots met studs het leukste -wat ook wel op de collage te zien is- Vooral de zilveren! Alleen het enige nadeel is dan, je kan ze alleen aan met een zilveren outfit. Je hebt ook wel boots met gouden studs maar dat staat er niet echt heel leuk bij vind ik. Wat wel heel fijn is; de bikerboots passen perfect bij de andere trends van dit najaar! Vooral bij de camo/military trend waar ik hier ook al een post over schreef. De boots in deze collage zijn trouwens onder anderen van sascha, modemusthaves, asos, invito en newlook. Wat  vinden jullie van de bikerboots 'trend?'


19 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja de zwarte bikerboots met zilver vind ik ook het leukste! Maar in je collage zie ik ook echt super mooie zonder studs, maar met een slangenprintje volgens mij. Prachtig zijn die!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Kijk even op mijn blog als je mee wil doen :) Liefs, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er niet zo'n fan van, ik voel me er precies te oud voor haha :D Moest ik terug 16 zijn, zou ik ze sowieso geweldig vinden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze leuk! Heb zelf een van die op deze collage :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze heeeeel mooi! Leuke collage ook! :)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik hou echt van dat stijltje! heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk, maar ik zou er wel een willen met niet al te veel studs! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze laarsjes echt zo leuk! Ik ben nog steeds op zoek naar 'het perfecte exemplaar'

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke trend! Ik ben nog zoekende naar een paar leuke laarsjes :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ze ook al een aantal keer gespot, ze zijn zo vet!!

  BeantwoordenVerwijderen