24-11-12

DIY : CÉLINE SHIRT!


Sorry dat ik deze week zo weinig heb gepost, maar het was de laatste week voordat de cijfers ingeleverd moesten worden voor het 1e rapport. En ik had nog aardig wat in te halen dus ik heb veel tentamens moeten maken deze week. Maar gelukkig is alles voldoende op wiskunde na dan maar dat is geen grote onvoldoende. Dus ik ben tevreden! Maar even iets anders.. Post nummer 50 alweer! Dat betekend dat ik deze blogpost wel een beetje speciaal wilde maken. Dus vandaar, speciaal voor jullie.. DIY: CÉLINE SHIRT! Het is echt een hele makkelijke diy en ook heel leuk om te doen. En eigenlijk ben je er ook echt zo mee klaar! Kijk mee wat je allemaal nodig hebt:

/ Basic wit t-shirt: shoeby / Schaar / Strijk ijzer & strijkplank / Printer /Transfer papier: Action /1. Als eerste print je het logo (het is niet het officiële logo! Klik hier! om hem te downloaden) uit op de ongeruite zijde van het transferpapier. Je moet er rekening mee houden dat je het logo in spiegelbeeld uitprint. Het transferpapier is trouwens van de Action en kost ongeveer 3/4 euro voor 5 velletjes! 2. Daarna knip je vlak langs de randjes, ongeveer 5mm van de letters vandaan, het logo uit.


 3. Dit is dan wat je over hebt, ik heb later het stukje papier tussen paris en céline weg gehaald om dat ik dat netter vond staan. 4. Leg het logo zo op het t shirt neer zoals jij hem dadelijk wilt hebben. Het t-shirt komt van de shoeby en kost 9,95 maar je kunt natuurlijk ook altijd nog een goedkoper wit t-shirt gebruiken. Een tip is om het shirt om de strijkplank heen te doen. Zo kun je goed het midden vinden en is het t-shirt kreuk vrij.


5. Als je zeker weet dat het netjes en recht op het t-shirt ligt ga je met het strijkijzer er over heen. Het strijkijzer moet minimaal 160 graden zijn anders blijven de letters niet plakken! Maak circulerende bewegingen en hou dit ongeveer 90 seconden vol. 6. Daarna laat je het textiel afkoelen en kun je voorzichtig het papier van het t-shirt aftrekken. 


And you're done! Je eigen Céline knock off. Easy toch? Je moet alleen wel rekening houden dat je hem binnenste buiten wast. Voor de rest blijft het keurig zitten en ziet het er netjes uit. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben and I hope you all like it! 


36 opmerkingen:

 1. Super leuk en eigenlijk zo simpel idee! Maar toch denk ik er nooit aan om zelf een shirt te maken. Leuke DIY

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow deze post heb ik alvast opgeslagen :)
  Waarschijnlijk zal het niet met het Celiné logo zijn maar iets anders :)
  xoxo
  your follower
  J.
  >check out mine too? :)
  http://www.fabulosis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. so damn cool! love this diy :)! well done girl! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan!
  Ik wil er een keer een maken met een moustache erop:)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supergaaf! Ik ga denk ik maar eens transferpapier vragen voor Sinterklaas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. that is brilliant!!!!!!!!;)


  http://style-squared.blogspot.ca/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zooo gaaf! <3 misschiene en post how to style? x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat grappig!, ik heb dat papier ook ergens liggen maar nog niet uitgeprobeerd ga ik binnenkort doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk gedaan zeg, weet ik meteen wat ik voor sinterklaas kan vragen! Dankjewel♥

  Liefs Sanne:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hee! ik had even een vraagje aan je. Bij jou blijf links die balk zeg maar met je foto en zo gewoon staan terwijl de rest gewoon door kan scrollen. nu wilde ik vragen hoe je dat gedaan hebt... Ik hoop dat je mijn vraag wilt beantwoorden!

  xx Sophie

  www.fashiondreamsforever.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk gedaan, ik wil m ook zooo graag maken. En thx voor de Action tip. Ik ga er eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. dankje voor je reactie :D
  super leuke post! echt creatief ;D
  altijd leuk om dingen te maken met transfer papier ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super gave blog heb jij zeg! En wat een leuk idee dit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat heb je dat ontzettend leuk en mooi gedaan! ik ga je volgen, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er echt super leuk uit! Je blog is echt adoreable, ik volg je!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel leuk! Het ziet er heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OMG vet cool! Ik wil altijd al een Celine tshirt. Dit ga ik in t weekend even uiproberen. Ik volg je!


  - True

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuk! Dit ga ik ook doen! Mooie blog, ik volg je nu.
  Liefs,

  http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuke post! Ik heb er veel aan gehad. Heb het namelijk zelf uitgeprobeerd vanavond. Morgen heb ik er zelf een post over. En ik wilde
  je even laten weten dat er ook een linkje inzit naar jou blog! :D

  X lisa

  www.llittleblonde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Even een vraag,

  Ik kan nergens op internet het Celine logo vinden dat ik mooi kan printen.

  Waar heb jij het logo vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Robiin
  In het artikel staat een linkje naar waar je hem kunt downloaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ga het vandaag maken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauwie! Ziet er erg mooi uit!

  Kusjes

  BeantwoordenVerwijderen