02-11-12

MY BIRTHDAY PRESENT!


BEDANKT ALLEMAAL VOOR DE FELICITATIE'S!

Zó dat even als eerste haha. Ik heb echt een hele leuke dag gehad! Vandaag op school was echt heel gezellig, al die felicitatie's enzo. Ik heb zelfs nog 10 euro van iemand gekregen gewoon zomaar voor m'n verjaardag haha. En ik had een uurtje uitval! Dus ik kon nog een uurtje eerder naar huis! Thuis even wat gegeten en toen ben ik met mijn 2  beste vriendinnen even naar de hema geweest om gezellig wat te eten. 's Middags om 3 uur kwamen mijn opa & oma nog even een bakkie doen, dus dat was ook erg gezellig. En nu gaan we straks nog gourmetten met z'n allen en dan is de dag alweer voorbij.. Jammer genoeg! Want ik vond het wel echt heel leuk vandaag en heb me ook wel echt jarig gevoeld. Maar dan nu over naar wat ik gekregen heb.. Je kon het al een beetje raden denk ik haha.. EEN 50 MM 1.4 LENS! Ik ben er echt zooo ontzettend blij mee! Ik had eerst de 50 mm 1.8 maar ik vind deze lens echt zo-veel beter! En ik wilde hem ook echt zo graag hebben! Ik kan echt niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik er mee ben haha. Dus jullie kunnen de komende dagen/weken nog veel foto's van mij verwachten ghehe. Hoe was jullie dag?

18 opmerkingen:

 1. Wauw, mooie lens zeg! Ik ben heel benieuwd naar de foto's!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Ben benieuwd naar de foto's die je ermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd en wat heb je een prachtig cadeau gehad! Geniet nog even van je dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, supercadeau! XO
  www.tw-of.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk verjaardags cadeau!
  Ik ben ook op zoek naar een lens
  Deze is dus wel een aanrader begrijp ik!?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie, die wil ik ook wel! Heer erg leuk cadeautje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat is nog eens een supercadeau! Nog gefeliciteerd ! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk cadeau zeg! Nog gefeliciteerd!

  Doe je mee met mijn winactie? http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuk cadeau! Nog gefeliciteeerd! :)

  Misschien een beetje een stomme vraag, maar wat is het verschil met de lens die je nu hebt gekregen en een 50mm 1.8 lens? Ik wil namelijk zelf ook een portretlens aanschaffen, dus ik ben wel benieuwd waarom deze beter is volgens jou, haha. ;)

  veel Liefs,
  Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk cadeautje! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd. Wat een leuk cadeau heb je gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super cadeautje ♥ Ben benieuwd naar je foto's en ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad op je verjaardag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk cadeau! :)
  Je lay-out is ook erg mooi, had ik nog niet gezien!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een leuk cadeau! Gefeliciteerd nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen