26-11-12

TREND REPORT: LEATHER -LOOK- DETAILS.


Leer kan zo goed als altijd. Leer is tijdloos, en ook eindeloos te combineren. Maar de laatste tijd valt mij wat op in het fashion wereldje. Natuurlijk kennen we allemaal het leren biker jasje, of de zwarte broek/legging in leer. Maar de laatste tijd zie ik heel vaak dingen voor bij komen als jasjes met alleen alleen leren mouwen of een zwarte legging met een zwarte baan leer over de knie. Ik vind dat contrast tussen gewoon zwart en zwart leer echt heel mooi. Hier boven een paar voorbeelden: links het jasje met de leren mouwen en een klein stukje leer op de zakken of de rok met in een het midden een baan leer -rechts in het midden van de collage ongeveer- of de tas helemaal rechts met leren banen aan de zijkant. Ik vind deze trend echt wel wat hebben! Maar met 'leather -look- details' bedoel ik niet alleen maar accessoires of kleding met deels stof en deels leer maar, ook gewoon dingen die helemaal van leer zijn maar niet al te veel opvallen, details dus. Bijvoorbeeld een enkel laarsje van leer - met acryl glas als hak is helemaal vet! ook op de collage te zien!- of een klein tasje van leer, of een armbandje. Deze trend is in ieder geval per-fect voor het najaar. Met het woord 'look' tussen leather en details bedoel ik trouwens dat het  niet perse echt leder hoeft te zijn, nep leer -als het niet te glimmend is- staat ook hartstikke leuk! En is ook beter voor je portemonnee denk ik zo haha. De meeste items op deze collage komen trouwens van de Newlook, H&M en Topshop. Ik ben in ieder geval al helemaal weg van deze trend! 

Wat vinden jullie van de leather -look- details trend? 

15 opmerkingen:

 1. Het is zo'n leuke trend! Mooie collage heb je weer gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een leuke trend maar het moet niet te overdreven zijn, hihi. Dus niet en leren jasje en leren broek en leren schoenen... neh, niet zo mijn ding of je moet dat heel erg mooi gecombineerd hebben.
  Zelf zou ik het liefst alleen dan een leren jasje dragen en leren schoenen en dan gewoon een normale zwarte broek met een leuk shirtje combineren :) Maar helaas heb ik nog geen leuk leren jasje, hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het eerst niet zo heel erg leuk, maar nu wel! Ik vind vooral een leren jasje erg leuk en een zwarte tas ook! x liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben daar echt verliefd op; superstoer en niet too much. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een leuke trend, vooral leren tassen en leren jacks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog heb je! Vooral je doodle posts vind ik leuk :) Ik volg je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leer kan zeker gaaf zijn als het maar bescheiden blijft. Te veel leer vind ik zelf snel een beetje trashy.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van leer. Je kan het makkelijk combineren, waardoor je outfit net die ene touch krijgt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. awn, i love leather details so much, great trend ;)
  bisous x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eerst vond ik het niet mooi, maar nu wel. Ik vind het heel gaaf met een oversized blouseje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het leer echt helemaal geweldig !
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen