01-12-12

CHRISTMAS WANTS.Ooh.. Ik ben weer eens lekker bezig geweest.. Verwijder ik gewoon heel deze post.. Dus ik moest weer ál die links op gaan zoeken :( Maar ja, het is me nog wel gelukt! Sorry hier voor dus.. Máár dit is dus mijn christmas wishlist! Jullie zullen wel denken; sinterklaas is toch eerst? Ja dat klopt! Maar helaas vieren wij dit jaar geen sinterklaas meer, dus ik ben me al helemaal aan het richten op de kerstcadeautjes haha. Dit is dus ook weer ter inspiratie voor jullie. Misschien als je nog niets gekocht hebt voor sinterklaas? De links van alle producten staan er onder dus je kan zelf kijken hoeveel het kost en waar je het kan kopen. Ik zelf ben vooral heel erg fan van de fisheye camera en het 'one line a day book'! Maar ook het Essie nagellakje, Miss Dior parfum, de moleskine en de YSL lipstick zijn ook zeker mijn favorieten. Ik kan in ieder geval al niet meer wachten tot kerst! En dat niet alleen om de cadeautjes maar ook om de gezelligheid, het eten met familie, de kerstboom in de woonkamer, de kerstverlichting enz enz. Ondanks dat het nog 24 dagen duurt..Weten jullie al wat jullie willen hebben voor kerst?

10 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk. Vooral dat horloge en het One line a day book. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awn, love the naked palette & the perfumes so much dear! :)
  bisous x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat de kerstman een erg goed gevulde portemonnee heeft, want anders krijgt hij het maar zwaar met jou, haha! En voor als hij nog wat geld overhoudt: doe mij dan ook maar die camera :) :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke collage! Die dingen zou ik ook allemaal wel onder de kerstboom willen vinden! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuke dingen! Die camera en dat one line a day boekje zijn gaaaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke wishlist! :)
  ik volg je nu, ik zag je op girlscene, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, geweldig horloge! En die lakjes van Ciaté zijn echt perfect vormgegeven, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie wishlist! Ik wil ook graag een Michael Kors horloge, maar het is jammer genoeg te duur :( Sleek palettes zijn echt goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke wishlist! Echt leuke spulletjes! Die zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen