26-12-12

JOYCE JEROENSE OP FACEBOOK!


Eindelijk heb ik ook een eigen facebook pagina! Ik heb er lang over getwijfeld, maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Dus.. voor de gene die het leuk vinden, jullie kunnen me nu ook liken op facebook! Klik hier! Ik ben van plan om nieuwe posts er op te zetten maar ook wat meer persoonlijke dingen die ik mee maak met mijn blog. Zo kunnen jullie mij ook een soort van 'achter de schermen' volgen. Ik heb al een aantal van jullie gevonden die ook een eigen pagina hebben voor hun blog  en die geliked. Voor als je ook een eigen pagina hebt laat een comment achter hier onder met je pagina, ik vind het altijd leuk om jullie ook te liken! 

15 opmerkingen:

 1. leuk! ga m zeker even liken.
  ik heb er ook een;
  /jemappelledeniseblog

  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb ook sinds een paar dagen Facebook, ook ik moest er heel lang over twijfelen! Helaas snap ik niet echt wat je er moet doen, dus dat moet ik nog uitzoeken! Ik ga je pagina zeker liken! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah super leuk! Ik vind je blog ook heel erg leuk, ik blijf je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk zeg! ik ga je pagina ook liken hoor :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk! Ik ga hem zeker liken!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteeeeerd met je facebook account. Merry christmas! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leeuk! Ik ga even kijken:) Fijne kerst nog! xxliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk ;D ik heb geen facebook maar het ziet er erg leuk uit!

  Dankjewel voor je lieve reactie op mijn blog!

  Liefs, Jolijn
  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk ik neem zeker een kijkje.
  Ook nog eens een leuke blog. Follow for follow?
  Loves, Mi-lou

  http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je een facebook heb! Ik wil zelf niet echt mijn gezicht met mijn blog samen 'gevoegd' worden en een beetje anoniem blijven anders had ik je pagina wel geliked! Maar wie weet in de toekomst als ik van gedachten verander haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zeg een facebookpagina! Ik ga je meteen liken.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave layout!
  De page wordt vast een succes! :D x

  BeantwoordenVerwijderen