02-12-12

JOYCE JEROENSE OP GIRLSCENE!


Afgelopen vrijdag was ik te zien op girlscene.nl! Ik vond het echt ontzettend gaaf! Stiekem ben ik er ook wel een beetje trots op haha, en het heeft mijn statistieken ook zeker goed gedaan. Het is een post in de rubriek 'de lifestyle blog van..' Er wordt een klein stukje verteld over mij en mijn blog, er zitten wat foto's bij en er zit ook een klein interviewtje bij waar ik vragen beantwoord als 'waar haal je je inspiratie vandaan?', 'wie is je grote voorbeeld?' en 'heb je nog eventuele tips voor de lezeressen?' Benieuwd naar het artikel? Klik hier om het te lezen! En natuurlijk bedankt allemaal voor de lieve reactie's die ik er op heb gekregen! Doet me zeker goed! :) Love you guys!

18 opmerkingen:

 1. Haha super leuk zeg!

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, zit er ook aan te denken om mijn blog daarheen te sturen, haha!
  Liefs,

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HIer door ben ik je gaan volgen haha. Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeey, wat leuk! Geniet maar van eventjes van je fame haha :-)

  Liefs, Judith
  www.myownvogueworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super leuk! Hierdoor kwam ik ook op je blog terecht

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het gezien! zó leuk voor je. :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah super leuk! Heb je toch al iets bereikt hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik heb het gelezen! Toen ik 'doodles' zag staan, dacht ik meteen 'Oh, dat moet gewoon Joyce zijn!'. Echt leuk! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt een erg leuk stukje:D
  ik vind je blog geweldig en love your doodles!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag het al op Girlscene! Superleuk dat je erop staat! x liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat ontzettend gaaf zeg!
  Ik dacht dat ik je al lang volgde, maar blijkbaar niet haha dus bij deze dan :)
  Je lay-out is trouwens echt heel mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen