02-12-12

OUTFIT: DADS OLD ARMY JACKET.


| Black Trousers: VILA | White Sneakers: Converse | Black Top: H&M | Watch: Fossil | Bracelet: Newlook | Army Jacket: Dad |

Afgelopen week had ik jullie beloofd om nog een outfit post te plaatsen van mijn jasje. Mijn vader heeft hem gedragen in dienst en ik vond hem echt heel leuk! Helaas was die wel een beetje te groot, naja eerder veel te lang.. Maar dat is opgelost! Mijn moeder heeft hem voor mij  ingekort en nu ziet 'ie prima! Ik draag hem gewoon simpel op een zwarte broek met een zwart topje, dat vond ik wel het leukste staan eigenlijk. En nog wat goude sieraden en mijn witte allstars. Jammer genoeg zie je het armbandje aan de rechter kant niet zo goed, maar dat is een goud armbandje met spikes. (ook wel te zien in deze shoplog) Hope you all like it!