27-01-13

CURRENT WISHLIST.


De laatste wishlist die ik met jullie deelde was mijn kerst wishlist, ondertussen is dat al wel een hele tijd geleden en leek het me wel leuk om jullie de items te laten zien die ik nu op het oog heb! Sommige zijn spot goedkoop (het palletje bijv.) en van sommige kan ik nu al zeggen dat ik het niet kan betalen (het horloge bijv.) Maar dat geeft niet, een mens mag dromen! Wat staat er bij jou op dit moment op je wishlist?

1 // H&M broek met ingeweven dessin Deze broek van de H&M heb ik al een tijdje op het oog. Ik vind het printje echt ontzettend mooi, maar ook niet te opvallend. Ook best makkelijk te combineren dus!
2 // Michael Kors watch Als ik geld te veel had dan zou ik sowieso voor dit prachtige goud kleurige horloge van 650 dollar gaan. Helaas heb ik dat niet, dus blijft het jammer genoeg bij dromen haha. 
3 // H&M zwarte sandalen Ik vind dit soort sandalen/pumps schoenen prachtig! Helaas zijn deze bij de H&M al een hele tijd uitverkocht.. Weet iemand anders een winkel die ook dit soort schoenen verkoopt?
4 // Catrice absolutely nude palette Catrice is echt 1 van mijn favoriete budget merken. Dit schattige palletje kost maar 4,99 en heeft ontzettend veel weg van het Urban Decay naked palette! (wel wat kleiner maar dat maakt niet uit.) Ik heb hem nog niet zien liggen maar als ik hem zie neem ik hem gelijk mee!
5 // Modemusthaves taupe Elsie bag Normaal ben ik nogal van de zwarte handtassen. Ik zou wel eens een ander kleurtje willen, zo'n mooie taupe kleurige tas al deze bijvoorbeeld! Met mooie goude details :)
6 // Zoya nagellak ZIV Zoals jullie misschien al wel door hebben, heb ik een beetje een liefde voor alles wat goudkleurig is haha. Zelf heb ik nog geen goudkleurig lakje (deze is heel pretty!) en ook nog geen lakje van ZOYA. Ik heb er al veel goeie dingen over gelezen dus ik ben erg benieuwd of dat ook echt zo is! 

24 opmerkingen:

 1. Super leuke wishlist en inderdaad dat nude palette van Catrice scheelt héééél veel euro's!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de tas erg mooi! En het nude palette ook! Leuke wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie wishlist! Ik ben ook heel erg benieuwd naar dat palette van Catrice! Kan niet wachten tot het in de winkel ligt! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes!

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist zeg! Ik vind vooral de tas erg mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist! Ik blijf ook maar dromen van zo'n Michael Kors horloge.. Volgens mij hebben/hadden ze zulk soort hakken ook bij de Zara, maar daar zijn ze denk ik meteen een stukje duurder. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow, wat een leuke wishlist. Ik droom ook elke avond over een micheal kors watch. Maar nee ik heb het geld er ook niet voor, helaas. En voor dat geld kun je zowat een nieuwe camera kopen of een iphone dus daar zou ik dan voor gaan haha. Zoals veere zei, volgens mij hebben ze die hakken inderdaad ook bij de zara !. Trouwens je maakt altijd zo een leuke collage's, waar doe je dat mee. Ik heb dat volgens mij al eens gevraagd. Maar ik heb het weer eens niet onthouden hihi. xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Veere,
  Bedankt voor de tip! Ik kan ze helaas niet meer vinden op de site, alleen met goud (en die overigens veel te hoog voor mij zijn) Ik ga het onthouden en als ik weer eens bij de Zara ben ga ik zeker even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Ivi
  Dankjewel! Ik maak mijn collage's met Adobe Photoshop Elements 6.0

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee, wij kwamen jou blog tegen en we vinden 'm echt heel erg leuk! Zullen we elkaar volgen?

  Liefs, Fije en Lynn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat Nude palette lijkt me idd erg handig en scheelt lekker vele geld! :)
  Leuke post,Liefsx
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die palette vind ik ook heel mooi maar ik denk dat ik toch nog een keer voor de echte Naked palette ga! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het catrice nude palette wil ik ook heel graag hebben, het lijkt mij namelijk een erg mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. aaah leuke blog!
  Gelijk gevolgt!
  neem ook eens een kijkje op mijne:

  www.blondebutnotleast.com
  -xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke wishlist! Dat horloge staat ook hoog op mijn lijstje, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nummer 2 staat ook bij mij op mijn wishlist! Leuk lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zon horloge wil ik ook nog steeds heel graaf ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. vind die michael kors horloge ook geweldig ! heb zelf een goedkoper alternatief , namelijk eentje van oozoo :) & dat NYC palletje wil ik ook erg graag !

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ooh dat horloge is zo mooi! ik wil die oook! hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah wat heb je die wishlist mooi gemaakt :) Dat horloge is inderdaad heel gaaf! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat een mooie blog! En die legging is super mooi! Liefs, Cherelle.

  BeantwoordenVerwijderen