11-01-13

EVENT: OPENING MOAM &FOAM.Gisteren was het dan eindelijk zo ver.. de opening van MOAM in &FOAM! Voor de gene die het nog niet kennen: MOAM is de mode-expositie waarin vijftien fotografen samenwerkten met vijftien designers en samen een nieuwe interpretatie gaven aan 3 bekende iconische foto's. Ook ik was uitgenodigd en zoals jullie kunnen zien heb ik aardig wat foto's kunnen maken van de expositie! De mooiste foto's op de expositie zelf vond ik toch wel de 2 die te zien zijn op de eerste foto en op de laatste foto de meest linkse. Maar eigenlijk waren alle foto's gewoon prachtig om te zien! Ik vond dit echt super leuk om mee te maken en ik heb ook echt een hele gezellige avond gehad; je kon de foto's bekijken, er werd voor muziek gezorgd en er werden gratis drankjes weggeven. Het was ook echt énorm druk, meer dan 1100 mensen zijn gekomen om de expositie te bekijken. En ik heb ook super leuke mensen ontmoet en gezien (waaronder Martijn Nekoui, Frans Molenaar, Carmen Kemmink en Maik de Boer.) Van alle foto's die ik heb gemaakt vind ik de gene in dit artikel het mooiste, maar ik heb er nog veel meer gemaakt, een paar daar van kun je nog bekijken in dit album: Picasa web album: MOAM. En vanavond is er nog bij RTL Boulevard op RTL 4 'Maik de Boer bij Fashion & FOAM' om 18:35, dat ga ik ook zeker kijken! Ennn voor de gene die het leuk vinden je kunt zelf de expositie nog bekijken tot zondag 17 maart 2013!

21 opmerkingen:

 1. Super gaaf dat je daar bij mocht zijn! Echt mooie foto's. Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Tof dat je daar bij kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Ik was zelf naar de vorige tentoonstelling geweest van Diane Arbus (zie artikel van vandaag), maar deze lijkt me ook heel gaaf. Mooie foto's ook! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je er bij was! En leuk dat er ook BNN'ers waren die je gezien hebt. Het lijkt me wel leuk om die expositie te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Ik denk dat ik daar naartoe in februari! Bedankt dat je het liet weten! ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je naar zoiets toe kan :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien en mooie foto's ook!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's! Leuke blog! Ik volg je nu :)

  Liefs,

  Kelly

  www.pureasamelody.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto`s heb je gemaakt, en hangen er!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik was ook uitgenodigd, maar ik mocht niet omdat ik bijna toetsweek heb, zo oneerlijk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf dat je erbij was! Lijkt me leuk om al die foto's te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, je hebt een ontzettend leuke blog! En wat een leuke foto's, vond het ook een geslaagde avond! Liefs, Cherelle.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super dat jij er bij mocht zijn! Erg mooie foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super gaaf dat je er bij mocht zijn! Hele leuke sfeerfoto's, ben benieuwd! Leuk concept ook, MOAM en FOAM

  BeantwoordenVerwijderen