28-03-13

DIY: EITJES VOOR IN DE PAASTAKKEN!


31 Maart en 1 April is het weer pasen! En daarom heb ik een leuke 'paas diy' voor jullie. Namelijk hoe je deze ontzettend schattige paas eitjes voor in de paastakken kunt maken! Ik kwam hem tegen op pinterest en ik moest deze diy gewoon proberen, het is ontzettend leuk geworden dus wil ik hem graag met jullie delen. :) 
Onze paastakken komen van de Albert Heijn en die zijn rond de 3 euro dacht ik. Voor de rest hangen er nog wat kleine pastel kleurige eitjes bij , deze hebben we echt al járen dus ik zou helaas niet meer weten waar die vandaan komen.. Voor de DIY: you will need: wol (action), schaar, kinderlijm of behangplaksel, balonnen, een lepel en lint (action). Het is een hele makkelijk diy en ontzettend leuk om te doen! Helaas duurt het wel een aantal uurtjes voordat ze helemaal klaar zijn maar je krijgt er wel ontzettend leuke / schattige decoratie voor terug! Hope you all like it! Klik op 'verder lezen' voor de hele DIY!

// 1. Blaas een ballon op, ongeveer net zo groot als een ei. // 2. Knip een stuk wol af, dit mag best wel een groot stuk zijn, ongeveer een meter denk ik. // 3. Doe de kinderlijm (of behangplaksel, dat heb ik gebruikt) in een kommetje en leg het afgeknipte stukje er in. Met een lepel roer je het even door zodat het wol goed nat is. // 4. Nu kun je het natte wol om het ballonnetje heen draaien. // 5. Laat de ballonnen goed drogen, dit kan wel een aantal uurtjes duren. Het touw moet in ieder geval helemaal hard zijn. Als ze goed hard zijn knip je met een schaar een gaatje in de ballonnen en peuter je ze er uit. Dit is wat je dan over hebt! // 6. Doe een stukje lint door de de bovenkant heen en maak boven aan het knoopje. Het lint dat je over hebt kun je vlak langs het knoopje weg knippen. // 7. Knip nog een stuk lint af en maak een klein strikje aan de bovenkant van het ei. // 8. En klaar! Schattig toch? 

Alvast een hele fijne pasen! :)

21 opmerkingen:

 1. Aaw ziet er super leuk uit!
  Wat heb je dat leuk gedaan! :D
  & Die eerste foto is echt heel schattig ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel schattig! Super leuk idee.

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super schattig! En niet zo heel moeilijk. Lovely <3

  X lisa

  www.llittleblonde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk en helemaal nie zo moeilijk
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh dus zo maak je ze! Superleuk! Echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeel erg leuk, ga ik morgen maken denk ik (hopelijk hebben we lijm)! En die eerste foto is heel erg mooi en lief met je hond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie je berichten op het dashboard hoor! En damn wat een mooie foto's weer :D Leuke DIY! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, wat leuk bedacht. Ziet er vrolijk uit! Ik vind de hond op de eerste foto echt grappig trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die eerste foto is echt heel erg leuk! :) En natuurlijk ook een hele leuke DIY! Lijkt me echt leuk om dit te maken, maar dan moet ik eerst nog even lijm halen denk ik! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat ontzettend schattig! super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee! Ik zag je 'Help' oproep! Maar toen ik erop klikte was deze niet beschikbaar op je blog...
  Ik wilde even zeggen dat ik last heb van precies hetzelfde! Ik weet echt niet meer wat ik moet doen.. het is nu al zo'n 4 maanden.. :( Daarom gaan mijn pageviews heel erg naar beneden! Ik lees ook heel veel over feed enzo vandaar dat ik dat nu probeer uit te zoeken.. als ik erachter kom hoe het werkt zal ik het even zeggen!
  Kus Noah
  www.mymistyrose.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Noah
  Klopt er waren een aantal mensen die het wel gewoon zagen, ik heb het idee dat de helft het wel ziet en de andere helft gewoon niet ofzo.. En ja inderdaad mijn pageviews en reactie's zijn ook een stuk gedaald! En als je weet hoe het werkt zou ik het heel graag van je willen weten! Als ik er achter kom hoe of wat zou ik je wel even een berichtje sturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Ik ben trouwens erg benieuwd naar je fotomuur, zou je hier een keer een post over willen doen? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke DIY Joyce ! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Anoniem
  Bedoel je mijn muur met de lijstjes van de kringloop winkel? Hierover staat in ieder geval al een artikel ingepland :)

  BeantwoordenVerwijderen