04-04-13

FILMPJE : 'MIJN HELDEN'.


Hey guys! Misschien hebben jullie het ooit wel eens gelezen op mijn blog dat ik bezig ben geweest met het maken van een filmpje voor school. Met handenarbeid kregen wij de opdracht om een werk te maken, wat echt van alles mocht zijn, met het thema 'Helden'. Bij mijn helden dacht ik vrijwel meteen aan mijn ouders, broertje en mijn beste vriendinnetjes. Wat mij ook wel erg leuk leek was om daar een filmpje van te maken! Dus besloot ik om met dit thema een soort videoblog te maken van allemaal momenten die ik met mijn helden mee maak. Je ziet onder anderen mijn broertje die bij het 1e de aftrap mocht nemen, een dagje strand met mijn ouders en hondje, mijn vriendinnen in de stad, nog andere leuke dingentjes die ik met vriendinnen gedaan heb, de modeshow van Van den Assem waar ik heen was gegaan met mijn vader en nog veel en veel meer! Het grappige is ook wel dat ik prĂ©cies vanaf 1 januari heb gefilmd! Helaas (waar ik best wel van baal ook) kan mijn spiegel reflex niet filmen dus heb ik het met een heel compact cameraatje gedaan. De kwaliteit is daardoor niet echt geweldig dus ik raad je aan hem op 480p te bekijken. Maar, vandaag was dus de dag dat ik hem moest presenteren en ik heb gelijk mijn cijfers terug gekregen. Ik heb een 6 voor de voorbereiding, een 8 voor de evaluatie, nog een 8 voor mijn presentatie en een 9 (!) voor het filmpje zelf. Daar ben ik ont-zettend blij mee natuurlijk! Dus leek het me wel leuk om het filmpje met jullie te delen! En het is eigenlijk ook een soort kijkje in mijn leven. Oh en het nummer is trouwens: Macklemore & Ryan Lewis - Can't hold us ft Ray Dalton. Hope you all like it! 

16 opmerkingen:

 1. Haha, ik moet ook een filmpje maken met het thema helden voor school! Erg leuk gedaan. (: Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awn, really cool video & event dear :)
  bisous x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk filmpje! Zie mezelf ook een paar keer voorbijkomen haha.
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig; het onderwerp van Kunstbende dit jaar was ook "helden"; misschien is het daar wel op gebaseerd! In vind het een erg leuk filmpje om te kijken, het geluk en de vrolijkheid straalt er vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk filmpje Joyce, echt leuk zo van je vriendinnen en familie. Ik word er helemaal vrolijk van. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat ontzettend leuk gedaan! Mooi ook met dat vuurwerk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk filmpje!! Echt fijn dat je er ook een 9 voor hebt gekregen, want hij is echt leuk! Ik vind je hondje trouwens zo schattig! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk en wauw wat een mooie cijfers! Good job!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk filmpje! Mooi in elkaar gezet ook. Goed van je cijfer! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk en lief filmpje! :) Erg leuk ook met dat vuurwerk tussendoor. Hele goede cijfers heb je er ook voor gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief filmpje! Ik hou er zelf ook heel erg van om filmpjes te maken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey! Je doet mee met mijn give away, maar je bent vergeten je emailadres te melden in de comments! Ik wou het even laten weten, anders maak je geen kans om te winnen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt een ontzettend leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen