08-04-13

TIP : KRINGLOOP FOTOLIJSTJES.


Vandaag heb ik een hele leuke tip voor jullie! Laatst was ik in een kringloop winkel waar ze een hele grote bak met allerlei soorten en maten fotolijstjes hadden staan. (Bijna elke kringloop winkel waar ik ben geweest heeft zoiets wel, en in bijna elke plaats is wel een kringloop winkel.) Ze waren maar 0,25 of 0,10 per stuk dus die kon ik niet laten liggen natuurlijk! Ik koos er een aantal uit die ik wel mooi bij elkaar vond passen en die heb ik mee naar huis genomen. Thuis heb ik ze opgeschuurd zodat de verf die er op zat er een beetje  af was en toen heb ik ze met een spuitbus witte verf (Action) wit gemaakt. Helaas is deze spuitbus niet helemaal geweldig en heb je zeker wel 5 lagen nodig maar, als je de lijstjes van te voren goed schuurd dan werkt het uiteindelijk wel! Als ze droog zijn kun je leuke foto's uitprinten en die er in doen. Daarna heb je alleen  nog even een handige vader nodig , of jij zelf natuurlijk haha, om de lijstjes netjes en recht op te hangen. And you're done! Ontzettend makkelijk en ontzettend goedkoop! Ik heb er voor gekozen om ze boven mijn bed te hangen, ik wou daar al een tijdje iets van foto's ophangen omdat ik het daar nog wat leegjes vond. Maar ik vind dit al een stuk gezelliger! Dus als je binnenkort nog langs de kringloop gaat en je wilt nog een paar lijstjes op hangen of misschien wel een foto muur maken dan is dit wel heel handig om te onthouden! :) 


Benieuwd naar mijn hele kamer? Klik hier!

28 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk! Ik koop tegenwoordig foto lijstjes bij de Action, daar zijn ze ook heel goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tip, en staat heel schattig! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede tip! Nu nog naar een kringloopwinkel.. Ziet er echt super leuk uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke lijstjes en echt super goedkoop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik zoek ook nog iets om aan de muur naast mijn bed te hangen, dus ik ga binnenkort eens even kijken in de kringloop denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goede tip, bedankt! Ik vind de lijstjes hartstikke leuk staan zo! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk idee!
  Ik vind fotolijstjes zo leuk staan
  Mooie kamer heb je Joyce! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede tip :) ik heb boven mijn bed ook allemaal fotolijstjes hangen in verschillende vormen en maten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handige tip, het eindresultaat ziet er echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah dat ziet er heel leuk uit! leuke tip ook! kringloopwinkels zijn altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super leuk uit! Ik heb het ook zo op mijn kamer :D

  X lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke tip! Het ziet er inderdaad super leuk uit zo boven je bed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er echt heel leuk uit, zo boven je bed! Ik zou alleen nooit meer durven slapen, uit angst dat er één van de lijstjes op mijn hoofd zal vallen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ziet er superleuk uit ! ik heb dit boven mijn bureu, Maar die lijstjes wil ik ook allemaal wit maken. Anders vind ik het zo druk.
  Ik heb trouwens hetzelfde gedaan als jij. Bij de kringloop lijstjes gemaakt en ze wit geverfd, een goeie tip is om gewoon schildersverf te gebruiken droogt snel en dekt binnen 2 laagjes !
  Liefs , Ivi ( www.jesuis-ivi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goede tip! Ik vind fotolijsten altijd zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er echt leuk uit! Er zitten ook toffe foto's in! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een koopje! Het staat ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het ziet er echt super leuk uit! Staat echt gezellig en heel persoonlijk ook. Ik wil ook al een hele tijd een wand met allemaal fotolijstjes. Ik ga denk ik ook maar eens bij een kringloopwinkel kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er leuk uit! Ik heb zoiets ook, maar die tip van de kringloopwinkels is handig. (:

  BeantwoordenVerwijderen