25-04-13

TREND REPORT: THE BOMBER.


Dit keer geen blazer, parka of biker jack maar.. Een bomber jack! Ze zijn weer helemaal terug. (Oa gezien bij: Stella McCartney, KTZ, DSQUARED2, Givenchy en Mugler.) Vooral op catwalks en blogs wordt het al een heuse trend! En ze zijn natuurlijk ontzettend comfortabel, makkelijk te combineren en nu de temperaturen ook weer langzaam wat beginnen te stijgen zijn ze heel handig om als lente jas te gebruiken! Je kan deze stoere jacks zowel met een paar sneakers als hakken combineren, eigenlijk met zo goed als alles wel. Als je gaat voor een bomber met veel print is het handiger om de rest van de outfit simpel te houden maar met een leuke zwarte kan je natuurlijk alle kanten op.  Alle bomber jacks op de collage komen van de H&M, Topshop, River Island, Vila & Newlook. Vooral zo'n simpele zwarte, of zo'n zwart met beige bomber die je ook op de collage kunt zien zou ik zelf wel willen hebben! Maar 1 met leren mouwen vind ik ook wel erg mooi! Zoals ik net al zei zijn ze ontzettend handig om als lente jas te gebruiken en die heb ik nog niet.. Dusja wie weet zien jullie er binnenkort wel ééntje in een shoplog voorbij komen haha. Wat vinden jullie van de 'bomber jack trend'? Gaan jullie er één aanschaffen of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

8 opmerkingen:

 1. Ik hou van bomber jackets! Ik wil er zelf binnenkort echt een scoren. Inderdaad perfect voor dit weertje!

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Heb er zelf nog 1 in de kast hangen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk!
  Ik heb gister een legergroen jasje met zwarte leren mouwen besteld :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik vind de bomer jackets heel gaaf. Je kan ze namelijk zo leuk combineren! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een hele mooie bij Zara gespot!

  www.simplynoir.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat het me niet zo goed zou staan, maar ik vind de trend wel gaaf! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen