29-05-13

CURRENT WISHLIST.


Zoals jullie misschien wel weten ga ik binnenkort een paar daagjes met mijn moeder naar Antwerpen. Dat doen we omdat ik helemaal klaar ben met mijn examens! (woehoe! 3 maanden zomervakantie!) Om die reden heb ik afgelopen 2 maanden zo goed als niets uitgegeven om goed te sparen zodat ik in Antwerpen lekker kan shoppen. Want ja.. Antwerpen is niet voor niets mijn favoriete shop stad :) Maar.. in die tussentijd heb ik al wel een beetje bedacht wat ik graag (ongeveer) wil kopen. En daar heb ik een kleine wishlist van gemaakt! Iets wat al heeeul lang op mijn wishlist staat is een mooie, perfecte witte blazer. Helaas heb ik hem nog niet kunnen vinden.. Mijn zwarte blazer, waar ik bijna in leef, is van de forever 21 dus het zou wel heel leuk zijn als ik de perfecte witte blazer ook weer bij de forever 21 vind! Verder staan de panterprint sandaaltjes van de Bristol nu ook al een tijdje op mijn wishlist en dan het liefst in combinatie met een dun panterprint riempje die je links boven in ziet staan. Ook zoek ik al een tijdje naar een subtiel haarbandje met bloemetjes, die vind ik namelijk su-per leuk voor in de zomer! En ook dingen als de Zara broekrok, een mooie clutch, een bijna witte nagellak, een perfecte zwarte jeans en goud kleurige armbandjes zijn dingen waar ik al een tijdje naar zoek. Ik hoop ze in Antwerpen te kunnen vinden! :)

Wat staat er bij jou op dit moment op je wishlist?

16 opmerkingen:

 1. Leuke wishlist :), ik zou ook wel die Essie nagellak willen hebben.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist en leuk dat je met je moeder naar Antwerpen gaat, daar hebben ze leuke winkeltjes!
  Ik zit ook aan een witte blazer te bedenken, want die zijn heel leuk te combineren en perfect voor de zomer. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het allemaal heel erg leuk!! Die witte blazer, sandaaltjes en het haarbandje staan bij mij ook bovenaan mijn wish list!

  www.thelooksforless.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist! Vind alles heel erg leuk! Ik heb vandaag nog geshopt en op mijn wishlist stonden nog 2 broeken en 2 hoodies en voor beiden geslaagd bij de Primark hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! ^^
  Die broek en dat witte blazer, like itt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke wishlist! Ik wil graag ook nog een witte blazer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die clutch van de New Look vind ik zooo mooi! Op mijn wishlist staat een witte achtergrond voor mijn fotostudio.

  www.thisoddgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die sandalen van de Bristol zijn leuk!! Ik kom daar eigenlijk nooit, maar ze hebben zo te zien best leuke spullen. Veel plezier in Antwerpennnn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke wishlist! Die witte blazer vind ik erg mooi. Staat altijd mooi chic :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die sandaaltjes heb ik een tijdje geleden gekocht (Bristol = Shoe Discount in België ;) ). Nu nog wachten op het goede weer! Verder heb je leuke itmes gezocht. Samen vormen ze ook best al een leuke outfit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke wishlist! Het broekrokje is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldige wishlist! Ik heb dat riempje, heel erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je wishlists zijn altijd leuk en zo passend bij jou! Heel veel plezier alvast. Ik heb even niks op mijn wishlist ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie blazer! Die kan ik ook wel aan mijn lijstje toevoegen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke dingen staan er op je wishlist! Dat haarbandje is zooo schattig en die witte blazer is echt prachtig. Zo'n panterprint riempje lijkt me ook heel leuk. Ik ben benieuwd naar de shoplog. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen