05-06-13

WOEHOE! MIJN BLOGSHOP IS ONLINE!


Eindelijk.. Na een aantal dagen keihard weken is 'ie dan eindelijk online: Mijn eigen blogshop! Ik vind het ontzettend leuk om het eindelijk met jullie te delen! Op dit moment verkoop ik alleen nog maar 'feather extensions' het nieuwe fenomeen op het gebied van haar. Ik heb verschillende setjes, in verschillende kleuren en maten voor een redelijk prijsje. Ook zitten er microlinks bij zodat je ze in je haar kunt zetten en morgen komt er waarschijnlijk een tutorial online over hoe je dat dan doet. Ik heb ze zelf ook in nu en ik vind ze ontzettend leuk. Vooral in de zomer en tijdens het festival seizoen, niet al te opvallend maar toch wel lekker anders. Ze blijven ongeveer 3 maanden in je haar zitten, maar als je ze zat bent dan kan je ze er ook gewoon makkelijk uit halen met een tangetje, en daarna kan je ze zelfs nog hergebruiken! Verder kunnen ze gewoon tegen water, en kan je ze gewoon krullen, stylen en föhnen. (Op de foto op de home pagina van mijn blogshop heb ik ze ook een beetje in mijn haar gekruld.) In de toekomst hoop ik nog veel meer mode en trends gerelateerde artikelen te verkopen. Maar eerst eens beginnen met dit! Mijn blogshop vind je vanaf nu onder het kopje 'shop' boven in in mijn menu, onder mijn header. En ohja! Wees er snel bij, want van een aantal setjes heb ik er maar 1 op voorraad. Op = op! Verdere informatie over betalen, bestellen etc vind je allemaal op de blogshop zelf. Hope you all like it & Veel shopplezier!

Klik hier om naar mijn blogshop te gaan!

16 opmerkingen:

 1. Wat vet zeg!!! Gefeliciteerd!!
  Ga meteen even kijken!

  www.thelooksforless.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat leuk! hij ziet er ook mooi uit! concratulations :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit!
  Gefeliciteerd met je shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk dat je een blogshop begonnen bent! Ik heb al gekeken en het ziet er super mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaaaf!
  Ik ga snel eens een kijkje nemen ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk dat je een eigen webshop hebt! Ik ga meteen even kijken! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Heb meteen gekeken!
  Maar misschien is het handiger om een hele foto er van te maken en de maten erbij te zetten, ik zeg t alleen als tip !, voorderest super leuk! En ik denk wel dat ik wat ga bestellen!
  XSamantha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super gaaf! Ik neem meteen eens een kijkje en wieweet bestel ik wel iets. Ik vind het in ieder geval een super idee. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg! Echt heel gaaf dat je dat doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Samantha
  Bedankt voor de tip! Ik zal morgen wat uitgebreidere foto's maken waardoor je de lengte van de veren wat beter kunt zien, en ik zal de lengte er ook duidelijk bij vermelden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waa, ik vind het gaaf! Maar dat wist je al haha. Ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat verkopen, houd ons op de hoogte! :-)

  BeantwoordenVerwijderen