14-07-13

FILMPJE: AFW: CLAES IVERSEN!

Bekijk hem op 720p voor de beste kwaliteit!

Gisteren ben ik alweer afgereisd naar Amsterdam alleen dit keer samen met Francien! De show van Claes Iversen stond op de planning! :) We hadden net zoals gisteren weer perfecte plekken, 2e rij zelfs! Ik vond de show echt prach-tig! Spijkers & Spijkers was ook prachtig maar meer casual en draagbaar, deze show was heel apart en gaf echt een beetje een magisch gevoel. De lente/zomer-collectie van Claes Iversen was geïnspireerd op de abstractie van een onverwachtse zomerse bui. Vandaar alle franjes, in verschillende materialen zoals glas, kunststof en wol, als vertaling van regen. Ook de kleuren deden me denken aan een zomerse bui, veel aquarelkleuren als oud roze, geel en mintgroen die weer werden afgewisseld door tinten als blauw en wit. De modellen droegen voornamelijk suède sandaaltjes met een hak, met prachtige lijnen en doorzichtige plastic details. Het haar van de modellen was aan de zijkanten naar achteren gekamd en sommige modellen hadden één grote lange krul aan de achterkant. Door dat we zulke goeie plekken hadden heb ik weer een kleine sfeerimpressie van de show kunnen maken. Ik hoop dat jullie het filmpje weer leuk vinden om te zien, ik wens jullie veel kijk plezier én vergeten jullie niet om te abonneren op mijn kanaal? 

16 opmerkingen:

 1. Mooi filmpje! Lijkt me tof om eens mee te maken :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat je hier ook naartoe was Joyce! Ik vind je filmpje heel mooi :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk filmpje! Gaaf dat je daar was! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi filmpje! Ik heb geabonneerd op je kanaal :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje :) en nu je het zegt doet het me inderdaad denken aan een zomerse regenbui haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooie video weer! Wat gaaf die franjes als regen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Jammer dat ik er niet bij kon zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er onwijs mooi gaaf uit! Em zo te zien hadden jullie inderdaad super goede plekken! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. beautiful! i love it!

  natalie
  http://lucyandtherunaways.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk dat je bent kunnen gaan! Ik hoop dit ook eens te kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen