13-07-13

FILMPJE: AFW: SIS BY SPIJKERS & SPIJKERS!

Bekijk hem op 720p voor de beste kwaliteit!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver: dé openingsavond van de Amsterdam Fashion Week! Om een uur of 2 's middags vertrok ik samen met mijn vriendin Lisa met de trein richting Amsterdam. Als eerste gingen we naar de Colgate Launch Party waar de nieuwste tandpasta, de Max White One Luminous van Colgate (één van de sponsors van de show), werd gelanceerd in de Westerunie. Na de Launch Party begon de show! De SS14 SIS Collectie van Spijkers & Spijkers heeft een zomerse, romantische, lekker meisjesachtige uitstraling. De collectie verwijst daarom ook naar de jonge Brigitte Bardot. Ik vond dat je dat heel goed terug kon zien! Je zag vooral veel ruitjes, streepjes, bloemetjes prints, afgezakte schouders, strappy sandals, strakke tailles en wijde rokken. Ik heb echt heel erg van de show genoten, want wat was dit een prachtige show! Ik heb een klein sfeer filmpje kunnen maken, al moet ik zeggen dat het met dit licht vrij moeilijk was om goed te filmen of foto's te kunnen maken, maar ik denk dat het zo wel leuk is om te zien! Hope you all like it, bedankt voor het kijken én vergeten jullie niet om te abonneren op mijn kanaal? :)

10 opmerkingen:

 1. Wauw, leuke kleding allemaal! Vooral de hakken vind ik erg mooi :) Ziet er heel leuk uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een leuk filmpje! Gaaf dat je erbij was! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk filmpje is het geworden! Vind de collectie erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een leuk filmpje gemaakt! Ik vond het gister ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje! Ik vind dat sommige modellen wel een heel raar loopje hebben haha. Leuk dat je er bij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke video! Die schoenen vond ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit filmpje is zooooo mooi gemaakt! ♥ Het ziet er heel professioneel uit. Wauw! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was er ook maar had geen goede plek! :(

  BeantwoordenVerwijderen