30-08-13

DIY: GEPERSONALISEERD SCHILDERIJTJE. (CADEAUTIP!)


Je ouders binnenkort 25 jaar getrouwd, je vriendin over een paar weken jarig of wil je iemand gewoon verrassen met een leuk cadeautje? Dan is een zelf gemaakt cadeau natuurlijk het aller leukst om te geven! Mijn opa & oma waren afgelopen donderdag 50 jaar getrouwd en na een tijdje zoeken op Pinterest kwam ik op het idee om ze een gepersonaliseerd schilderijtje te geven. Wat heb je daar voor nodig? Een lijstje, een aantal leuke foto's, een printer, een bewerk programma als photoshop en papier in verschillende kleurtjes naar keuze. Na dat je een aantal leuke foto's hebt opgezocht zet je ze op de computer. Als je alle foto's bij elkaar hebt gezocht kan je met fotoshop een hartjes vorm uit de foto's snijden. Een aantal hartjes kan je ook gewoon leeg laten of een leuke tekst in zetten. Dan print je alle hartjes uit, dit kan natuurlijk ook op een andere kleur papier, zo ging ik voor goud! Je kan hier natuurlijk alle kanten mee op, wees gewoon creatief! :) Foto's uitknippen, opplakken, in het lijstje stoppen en klaar is je cadeautje! Én na een tijdje zoeken op het internet naar inspiratie voor mijn schilderijtje kwam ik de site van enbewonder.nl tegen! Deze mensen maken deze schilderijtjes voor je! Dus als je niet zo handig bent of je laat het liever maken dan is deze site natuurlijk ontzettend handig! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden? 

14 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een lief en persoonlijk cadeautje! Heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk, dit is echt supertof! :)
  Dit is één van de volgende cadeautjes als ik een cadeautje moet geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Echt een super lief cadeautje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er leuk uit! toevallig zijn mijn ouders vandaag 23 jaar getrouwd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk ideetje, ga ik zeker onthouden want dat kan ik binnenkort vast gebruiken :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk idee! Heel mooi gemaakt! Ah, dit had ik net een paar dagen eerder moeten weten, haha! Mijn ouders waren ook afgelopen donderdag zoveel jaar getrouwd! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee :) ik heb vanavond een verjaardag en heb nog niks in huis haha, dus misschien dat ik gebruik ga maken van je idee!
  Liefs, demi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee! Dit ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaawh wat een leuk idee! X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super gaaf! Mag ik je vragen wat voor formaat inch je voor de punch hebt gebruikt?
  Ik heb net de 1.5 binnengekregen. Dat is volgens mij niet die jij hebt gebruikt voor jouw lijstje.
  Alvast bedankt! Lieve groet Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen