21-08-13

RECIPE: BLACKBERRY MILKSHAKES.


Een paar dagen geleden plaatste ik al deze foto op Instagram. Sinds een tijdje staat de grote bramen struik aan de overkant van de straat weer vol op in de bloei! Bakken vol met bramen hebben we al kunnen plukken! Maar bramen zijn niet alleen heel erg lekker om zo op te eten, ze zijn ook erg lekker om een milkshake van te maken! En dat recept wil ik graag met jullie delen :) Ingrediënten die je nodig hebt: Bramen, 200 ml melk en 4 bolletjes vanille ijs. Als eerste doe je de bramen in een pannetje en doe je er net zoveel water bij tot dat ze nét niet onder water staan, zet het vuur aan en wacht tot dat ze goed koken. Laat het afkoelen en scheid daarna met behulp van een vergiet de pulp van de sap. Als je wilt kan je er nog wat suiker bij gooien. Nu heb je je eigen bramen sap! Maar als je het makkelijker vind kan je natuurlijk ook gewoon bramen sap kopen haha. Doe de melk en de bolletjes ijs in een grote beker en roer dit goed door tot dat er geen klontjes meer in zitten. Nu kan je de bramen sap er bij gooien net zoveel als je zelf lekker vind! En dan zijn je bramen milkshakes al klaar! Easy right? Ik vind ze in ieder geval erg lekker en zoals je kan zien op de bovenstaande foto zien ze er ook nog eens super leuk uit! Hope you all like it! :)

21 opmerkingen:

 1. Ziet er ontzettend lekker uit! Echt een zomers recept (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heerlijk uit! Ik ga dat binnenkort ook maar 's maken denk ik :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah het ziet er zeker lekker uit zeg :) ik krijg er trek van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er heel lekker uit! de foto vind ik ook supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh heerlijk! Echt een prachtige foto ook! Ik had net een heerlijke, frisse, vers geplukte bramenshake gemaakt waarvan ik de bramen uit het bos heb geplukt, haha! Echt superlekker! Ik doe er alleen yoghurt bij, dat maakt het nog frisser :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit ziet er echt heerlijk uit! Ik wil deze ook wel een keertje maken! :) Zou ik mogen vragen hoe je die foto zo groot hebt gekregen/met de goede afmeting?

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Make it mine
  Dankjewel! En natuurlijk mag dat :) Ik gebruik daar picmonkey.com voor. Daar kun je de grote van je afbeelding wijzigen naar 657 (maar dat kan op jou blog ook anders zijn, moet je even kijken wat past) Als je hem dan upload naar blogger en je klikt op 'Origineel formaat' is 'ie als het goed is precies goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lekker lijkt me dat! Mooie foto ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahah overal zie en hoor je over smoothies ik ben er vanmiddag mee aan de gang gegaan en ze zien er nog niet top uit.. ze smaakte wel lekker maar dit plaatje is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mmmm!! Ik ga 'm snel proberen! Ik ben dol op smoothies, shakes etc, bedankt voor het recept. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superlekker recept! Ik gooi ook weleens bramen in een smoothie :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lekkerrrr! Helaas heb ik hier geen smoothie apparaat..

  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Chicks AboutFashion
  Er komen hier geen apparaten aan te pas.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat ziet er echt heel lekker uit, yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er goed uit! Helaas houd ik niet zo van blauwe bessen. :'(
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, je kamer is echt heel mooi! Het doet me denken aan zo'n weheartitkamer haha!

  Liefs, Jolijn
  http://thebeautyfashionblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw die zien er zo lekker uit! Een keer wat anders, paars ;D

  BeantwoordenVerwijderen