12-08-13

WWW.JOYCEJEROENSE.NL


Eindelijk, eindelijk is het dan zo ver! Ik heb er enorm lang over na gedacht maar de eeuwige twijfelaar in mij heeft het uiteindelijk toch gedaan. Ik heb mijn eigen domein! Ik heb hem vanochtend gekocht via Mijndomein.nl en sinds vanmiddag is 'ie online. Via mijn domein kost het je maar 9,- per jaar! Vanaf nu vind je mijn blog dus niet meer onder www.joycejeroense.blogspot.nl maar onder de url www.joycejeroense.nl Het enige probleem is nog dat je zonder www (een kaal domein dus) ervoor niet op mijn blog terecht komt. Weet iemand daar iets voor? Ik hoor het in ieder geval graag. Het verwijzen van mijn nieuwe domein naar mijn blog ging via deze uitleg eigenlijk onwijs makkelijk. Het duurde alleen een paar uur voor dat Blogger hem herkende maar achja..  Ik ben er echt onwijs blij mee! :)

Update 14-08: Ook zonder www werkt de link nu! 

22 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! En 9.- per jaar is inderdaad niet duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super, 9,- euro is ook echt niet veel. Gefeliciteerd met je domein!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf joh, gefeliciteerd!
  ik ben ook blij met mijn .nl
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat leuk zeg! Gefeliciteerd! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! 9,- per jaar is inderdaad niet zo veel voor je domein!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Wel gek dat je alleen op je site komt als je www ervoor plaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeeey het is je toch nog gelukt!
  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk Joyce! Het probleem dat je zonder www niet op de site terecht komt, heb ik ook nog steeds. Moet nog steeds even uitzoeken hoe dat nu kan. Zodra ik het weet, laat ik het je ook weten :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super! Heb mijne ook iets van een maand. Staat veel leuker! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gaaf!

  Zal het snel aanpassen in mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super dat het is gelukt! Gefeliciteerd Joyce! <3 Werkte het niet wat ik zei over dat zonder www?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd! :) Die van mij werkt nog niet, heb gisteravond maar weer eens gemaild naar Antagonist...

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Luna
  Dankjewel! :) Nee helaas niet.. Dan komt er iets te staan dat dat niet kan op blogger ofzo, zonder www..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super tof! Gefeliciteerd met je domein! Ik ga eht zeker aanpassen in mijn favorieten! Ik hoop in september ook een domein te hebben! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh super leuk dat je nu een echte .nl site hebt en dat voor 9 euro per jaar!

  BeantwoordenVerwijderen