29-10-13

CURRENT WISHLIST.# (1) Hoe tof is het om dit shirt te dragen tijdens één van je selfie's! Ondanks dat ik helemaal niet van de 48657 selfie's per dag ben, vind ik dit shirt echt geweldig. Misschien maak ik hem nog wel zelf.. Zoals ik een hele tijd geleden al deed met het welbekende Céline shirt. (en met een eigen shirt voor Koninginnedag!)
# (2) Toen ik naar Berlijn ging nam ik in plaats van een hele parfum fles een aantal testertjes in mijn koffer mee. Ik had deze geur al eerder geroken maar ik had er gewoon nooit bij stil gestaan dat 'ie zó lekker rook! Helaas is de prijs van dit mooie flesje wel een beetje boven mijn budget..
# (3) Iets wat ik graag nog aan mijn herfst/winter garderobe zou willen toevoegen is een paar enkellaarsjes met gouden details! Zoals jullie misschien wel gezien/gelezen hebben in deze shoplog heb ik al een paar met zilveren details van de H&M gekocht. Maaaar aangezien ik nogal perfectionistisch ben ik het combineren van goud met zilver..  Helaas heb ik het perfecte paar nog niet kunnen vinden.
# (4) Iets wat ik ook nog graag zou willen hebben is een zilver kleurige statement ketting. Mijn 'statement kettingen collectie' in goud is ondertussen al aardig uitgebreid. Maar een zilveren heb ik tot op de dag van vandaag nog niet. Daarom zou ik die nog graag aan mijn collectie willen toevoegen!
# (5) Deze prachtige tas van de Zara, gewoon omdat het kan. Van mooie tassen kan je namelijk nooit genoeg hebben.. Ondanks dat je al 5 zwarte exemplaren in je kast hebt liggen.. haha.
# (6) Dit super mooie horloge van Marc Jacobs staat nu al een hele tijd bovenaan op mijn wishlist. Ik hoef er volgens mij niet veel over te vertellen, het is gewoon een prachtig ding :)
# (7) Op veracamilla.nl las ik een tijdje terug dat deze foundation per-fect is voor mensen met een hele lichte huid. (zoals ik) En aangezien het voor mij altijd een dingetje is om de juiste kleur te vinden lijkt dit me wel een hele goeie investering! (In NL kost deze foundation 10,99 dacht ik.)
# (8) Ook iets wat ik nog aan mijn herfst/winter garderobe zou willen toevoegen is een lekker warm, dik vest. Zoiets heb ik dus nog helemaal niet! Het liefst ga ik dan voor een niet al te lang vest in een grijzige/zwarte kleur. Dan past 'ie overal bij en is 'íe overal mee te combineren!

19 opmerkingen:

 1. Ik wil nog heel graag een mooie faux fur jacket hebben. Ik ben niet heel skinny dus om een mooi exemplaar te vinden waarin ik er niet gelijk uitzie uit een reuze haarbal is nogal lastig haha.
  Alvast gefeliciteerd!
  Liefs, Paula
  www.anaverageforty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke wishlist, de schoenen vind ik er mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat shirt is zo tof, dat vind ik ook wel leuk om die aan te trekken bij een selfie. Toepasselijk! Die geur van Chloé is echt goddelijk, ik rook 'm van de week in de Douglas en Ici Paris al, maar is inderdaad een beetje overdreven duur. Maar soms is het wel lekker om op z'n tijd een dure aankoop te doen als een cadeautje voor jezelf! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items! Dat selfie shirt is heel leuk, maar in plaats van ongeveer 20 euro te besteden aan een simpel shirt, maak ik er liever zelf een! ;) Dat Marc Jacobs horloge staat ook al heel lang op mijn wishlist! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuke wishlist! Die geur zal ik graag willen omdat die lekker ruikt. Maar toen ik hem bij de ici paris op spoot toen bleeft die nog niet eens zo lang zitten (nouja bij mij dan! ) Erg jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe mij dat horloge, die ketting en het vest ook maar hoor :)! Volgens mij heb ik dat vest zelfs al, alleen dan in een andere kleur, want hij komt van dezelfde winkel.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items!
  Ik ben inderdaad ook nog opzoek naar zo'n heerlijk veel te grote en vooral warm vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je wishlist is zooo mooi! Het zou zo die van mij kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt alles van dit lijstje zou ik ook wel willen hebben. Dat geurtje is zo lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat selfie shirt is echt super leuk haha en die gosh foundation zou ik ook wel willen :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke wishlist! Die ketting ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen