28-11-13

HOLIDAYS WISHLIST.

Vandaag deel ik mijn 'christmas/sinterklaas wants' met jullie ter inspiratie. Zo hebben jullie ook weer een beetje een idee wat je iemand anders cadeau zou kunnen doen! Of natuurlijk wat je zelf zou kunnen vragen! Alle links van alle items uit de collage zijn hierboven terug vinden. Een aantal van mijn favorieten zijn het 'One line a day' dagboek. Deze staat al een aantal jaar op mijn wishlist en hij is nu maar 13,99 bij bol.com! Het Essie lakje genaamd 'Fiji'. Als het goed is dekt deze in 2 lagen wat ik erg mooi vind bij een licht roze lak. De Macro extension tube via Ebay. Deze plaats je zeg maar tussen je gewone lens en je camera in, zo kan je voor een klein prijsje al prachtige macro foto's maken. En een afstandsbediening voor mijn camera staat ook een tijdje op mijn wishlist, lijkt me erg handig met het foto's maken voor mijn blog. Maar dingen als bodybutters, bodysplashes, macarons, chocola, parfum, lipsticks. tijdschriften en geurkaarsen zijn ook altijd welkom! Weten jullie al wat jullie graag zouden willen hebben voor kerst en/of sinterklaas?

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuke wishlist, er staan een aantal dingen tussen die ook op mijn wishlist kunnen staan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlist! Ik heb nu wel weer wat ideetjes voor Sinterklaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke Items! Dat One line a day boekje lijkt me echt super leuk ook! Liefs, Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou eigenlijk heel je wishlist wel kunnen kopieren en plakken op mijn eigen verlanglijstje voor de kerstman en sinterklaas :)! Al heb ik toch eerst wel een echte camera nodig om er een macro lens op te plaatsen denk ik..
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je wishlist is echt heel leuk, leuke items heb je erop gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke wishlist, ik ga met mijn ouders vlak voor kerst shoppen in Düsseldorf dus ik hoop daar wat te scoren voor mijn eigen kerstcadeautje :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie wishlist, en leuke collage :)

  Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist!! Bij mij staan er dingen van TBB en TBS op mijn lijstje. ;)

  Wat heb je een toffe blog zeg, je hebt er een nieuwe volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt leuk hoe je 'm in elkaar hebt gezet! Over die afstandsbediening wist je dan al wel maar van die lens is wel echt heel handig! Wist helemaal niet dat het bestond en is ook nog eens stukken goedkoper dan een echte macrolens. En ik ben ook echt gek op Essie lakjes, ze dekken zo mooi alleen vind ik 10 euro persoonlijk heel erg duur voor een lakje, maar toch blijft het z'n centjes waard zeggen ze dan. Ooit op een dag loop ik ook uit de Etos met een Essie lakje, trust me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke wishlist, ik zou bijna alles ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga deze week ook mijn lijstje online zetten :D Leuke dingen heb je er op staan!
  XO Paula
  www.anaverageforty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke lijst! Ik wil dat boekje, die lens en afstandsbediening. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oooh ja een afstandsbediening voor je camera is echt handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt een toffe wishlist, leuk gemaakt ook met zo'n gouden rand! Ik wil zelf heel graag de daglicht lampen en nog 2 Essie lakjes, eentje van de nieuwe LE volgens mij en Fiji die jij ook op je wishlist hebt staan, haha! Ik zou nog graag een spiegelreflex willen maar dat is natuurlijk wel een erg duur cadeautje, hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk artikeltje! Ik vind een wishlist maken altijd erg moeilijk, maar dit helpt me wel!

  BeantwoordenVerwijderen