04-11-13

MARC BY MARC JACOBS.


Afgelopen zaterdag was alweer mijn 16e verjaardag! De gene die mij op Instagram volgen hebben het waarschijnlijk al voorbij zien komen.. Mijn verjaardagscadeautje! Natuurlijk wil ik er ook nog een artikeltje aan wijden op mijn blog, want oh.. wat ben ik er blij mee! Na een tijdje speuren op het internet had ik eindelijk het perfecte zilverkleurige horloge gevonden, namelijk: Marc Jacobs Henry Glitz Silver MBM3044. Die je hier kunt vinden op horloge.nl (waar je hem ook online kunt bestellen) Ik was opslag verliefd! Al wilde ik hem wel even van te voren in het echt bekijken voordat ik hem echt kocht. Het viel me op dat het nogal lastig is om een winkel te vinden die Marc Jacobs horloge's verkoopt! Winkels als Bijenkorf of V&D verkopen helemaal geen Marc Jacobs horloge's, wat ik best wel gek vind eigenlijk.. Op begeven moment kwam ik Brunott Juweliers tegen in Rotterdam, ik heb ze toen gelijk gebeld en gelukkig hadden ze het model dat ik graag wou hebben nog! Dezelfde dag heb ik hem nog opgehaald. Ik ben erg netjes geholpen en de verkoopster heeft het horloge gelijk wat ingekort zodat 'ie perfect om mijn arm zit. Het is een prachtig horloge met steentjes om de rand en in in plaats van cijfers staat er in zilver kleurige letters 'By Marc Jacobs'. Ik vind het een mooi chique en minimalistisch model dat eigenlijk overal wel bij kan/past! 

Je vind Brunott Juweliers op de Oude binnenweg 45 in Rotterdam.
Het horloge is te koop voor 179,-

27 opmerkingen:

 1. Leuk cadeau! Ik dacht ze toch echt gezien te hebben bij de bijenkorf in de koopgoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Cheyenne Caitlin
  Dat zou kunnen, als een aantal locatie's ze wel verkopen.. Maar op de site in ieder geval niet, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh wat een supermooi kado, jaloers! Hij blijft echt ontzettend mooi. Zelf draag ik nooit horloges maar met deze wil ik ook wel een uitzondering maken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauuuuw, deze is prachtig! Beetje jaloers hoor.. Haha! Ik volg je via GFC & Bloglovin! Mooie blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zo mooi! Niet teveel tierelantijntjes, daar hou ik van. Top verjaardagscadeau. En natuurlijk nog gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely! Echt heel mooi!

  X lisa

  www.llittleblonde.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Marc Jacobs horloges zijn altijd zo mooi! Nog gefeliciteerd met je verjaardag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, dit horloge is echt perfect! Heel mooi cadeau :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaah hij is echt perfect!!!! Even sparen zodat ik mooie horloge kan halen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gaaf kado! Hij is echt heeeeeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Marc Jacobs is bij onze Bijenkorf wel te koop, tenminste eerst wel. HIj is heel erg mooi zeg, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een heel mooi cadeau! Daar mag je zeker zuinig op zijn, hihi! Hij is namelijk echt prachtig. Ik vind het altijd leuk om bij anderen horloges te zien, maar mij staan geen horloges haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lucky you! Heel erg gaaf cadeau:) ik volg je nu:)
  liefs, Rosanne
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. omg joyce, je wilt niet weten hoe jaloers ik nu ben haha. God damn wat wil ik graag een micheal kors... Hij is ook wel echt supermooi die van jou! Ik denk dat je er heeeel veeeel plezier van gaat hebben. Btw nog proficiat !!! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig cadeau! super toffffff. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtig horloge. Echt een mooi verjaardagscadeautje. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super gaaf horloge zeg! Echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen