01-12-13

NEW IN: HANDMADE MARY'S!


Ik ben dol op armbandjes en ik draag er dan ook het liefst een hele boel tegelijk. Toen ik van de week dit super leuke pakketje ontving van de eigenaressen van het sieraden merk Handmade Mary's was ik echt ontzettend blij. Er zaten 3 armbandjes in: een roze met een sterretje (Mary018), een zilver kleurige met een muntje (Mary015) en een zilverkleurige met een blauw kruisje (Mary026). Sinds April is de webshop van 'Handmade Mary's' geopend. Ze verkopen handgemaakte sieraden vanaf  0,50 tot ongeveer  6,-. Wat dus helemaal niet duur is! Zo kan je voor een klein prijsje je hele arm al vol hangen met leuke armbandjes. De meeste armbandjes zijn vrij subtiel waardoor je makkelijk kan combineren, niet alleen met andere armbandjes maar ook met andere sieraden zonder dat het 'too much' wordt. Over de service en de webshop ben ik erg tevreden. De verzending duurde alleen een beetje lang, maar goed. De verzendkosten zelf bedragen 2,-. Ook over de kwaliteit van de armbandjes ben ik erg tevreden, ze hebben een mooie luxe uitstraling. Ik vind ze vooral erg leuk staan in combinatie met mijn nieuwe horloge! Zijn jullie, net zoals ik, ook zo enthousiast geworden over dit sieraden merk? Bekijk dan vooral even de webshop! (Of bekijk de Facebook pagina en/of Instagram van Handmade Mary's!) * 

13 opmerkingen:

 1. Super mooie armbandjes, ik kende het al wel! Heb er alleen nog nooit iets gekocht :) Super leuk setje zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hele mooie armbandjes! Ik heb wel eens iets gelezen over Handmade Mary's, ze hebben overigens wel een hele leuke webshop, lekker roze, haha! Ik vind de armbandjes trouwens erg mooi bij je horloge passen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede combinatie! Vind je horloge trouwens ook erg pretttty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige armbandjes. Ze staan leuk bij je horloge. (Wat trouwens echt heel tof is!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw hele schattige armbandjes!
  liefs en nog een hele fijne zondag'x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat roze armbandje is echt lief :)

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schattige sieraden en dat horloge is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen