22-12-13

THE BEST OF 2013!


Ook 2013 is alweer bijna voorbij. Nog iets meer dan een weekje te gaan en dan is het alweer oud & nieuw! 2013 was voor mij hét jaar als het gaat om mijn blog. Mijn blog begon nu écht te groeien, ik mocht al een aardig aantal events  bezoeken, en mijn blog mocht alweer 1 kaarsje uit blazen. Het leek me wel leuk om de meest gelezen artikelen en de artikelen die ik zelf het leukst vind  van afgelopen jaar aan jullie te laten zien. Ik begin met bovenstaand artikel. Shoplog: Primark Maart 2013. Dit artikel is echt het aller meest bekeken, ruim 2000 keer!  De Primark blijft echt mijn favoriete winkel, lekker goedkoop en ze hebben onwijs leuke dingetjes. De meeste spulletjes uit deze shoplog draag/gebruik ik dan ook nog heel erg veel. 


Afgelopen juni kreeg ik de eer om 2 shows tijdens de Amsterdam Fashion Week te mogen bezoeken. Ik ging naar Spijkers & Spijkers en naar Claes Iversen. Van beide shows maakte ik een filmpje maar, die ik tijdens de show van Claes Iversen maakte is toch mijn favoriet. Ik weet nog hoe blij ik was dat ik naar Fashion Week mocht! Ik had toen net een nieuwe camera aangeschaft en ik was ook zo blij dat ik deze show voor jullie kon filmen. Ik heb de filmpjes ondertussen misschien al wel tientallen keren bekeken, nog steeds als ik de filmpjes kijk krijg ik kippenvel haha. Hopen dat ik eind januari weer kan gaan!


Ook mijn notebook doodles post nummer #15 behoorde tot de meest gelezen artikelen van afgelopen jaar. Ik denk dat dit ook zeker mijn favoriet was, met de best gelukte tekeningen, al zeg ik het zelf haha. Ik vond het super tof om te zien dat deze bovenstaande foto op weheartit wel 814 (!!) keer is geheart. 


Het artikel waar ik onwijs veel leuke reactie's op heb gekregen was toch wel de hair toturial voor 'no heat curls'. Ik vind het zelf een super makkelijke en vooral goedkope manier om een onwijs grote bos met krullen te creëren. Het enige wat je er voor nodig hebt is een vaatdoekje en een schaar. Dit was ook het aller eerste filmpje waar in ik echt praatte, wat ik toch wel een hele opgave vond. Ondertussen gaat het voor de camera praten steeds beter. Ook het maken van filmpjes vind ik steeds leuker worden!


In 2013 was het tijd voor mijn sweet 16! Als verjaardagscadeautje kreeg ik van mijn ouders dit prach-ti-ge horloge van Marc Jacobs. Ik ben méga fan van zo goed als alle items van Marc Jacobs ik was dan ook super blij toen ik dit zilverkleurige juweeltje om mijn arm mocht hangen. 


And last but not least: De meest bekeken DIY van afgelopen jaar. The Carrie diaries inspired phone case! Ik maakte dit hoesje in Maart en ik heb hem 2 weken geleden er pas afgehaald. De zeikanten waren een beetje gaan slijten waardoor het er niet super netjes meer uit zag, dit kan je natuurlijk gewoon weer bijwerken met nagellak. Maar moet je nagaan! Hij heeft er ruim 8 maanden om gezeten! Ik vind het nog steeds een heel leuk en vrolijk effect geven en je kan je hoesje op deze manier natuurlijk helemaal naar smaak 'versieren'! 

7 opmerkingen:

 1. Mooi overzicht zeg! Zo gaaf dat je dit allemaal mee hebt mogen maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel leuk! En je maakt echt prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo overzicht! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf overzicht! Ik ben nog steeds echt verliefd op je horloge (en je andere posts vond ik ook heel leuk!). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontzettend leuk! Die laatste DIY heb ik gemist op je blog, maar wat is die leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post, zo gaaf dat je naar die fashion shows mocht!

  BeantwoordenVerwijderen