26-01-14

NEW IN: IPHONE 5S!


Na 2 jaar in het bezit te zijn geweest van een schattige HTC Wildfire S heb ik dan eindelijk de overstap gemaakt. Een jaar geleden moest ik nog niets van Apple hebben maar, ik ben nu toch echt in het bezit van een iPhone 5s! En ik kan je vertellen: Ik ben er zó onwijs blij mee! Afgelopen vrijdag was 'ie eindelijk binnen. Maar ik was zo slim geweest om er niet aan te denken dat mijn oude simkaart van mijn abonnement (die nog een paar maanden doorloopt) niet in een iPhone past. Daarom ben ik gisteren even naar de T-Mobile shop geweest en gelukkig was daar alles zo opgelost. Ik kreeg gratis en voor niets een nieuwe nano simkaart mee en die was gelijk gereed voor gebruik. Ik vind het toestel heel erg mooi, ik heb eindelijk de mogelijkheid om meer dan 5 apps te downloaden, de camera is haarscherp, de telefoon zelf is makkelijk in gebruik, hij is erg snel en je kunt gebruik maken van super veel handige functie's. (vooral de functie dat je je vingerafdruk kunt scannen om je telefoon te unlocken vind ik onwijs tof) En zo kan ik er nog wel even over door gaan. Ik ben er gewoon super super tevreden over. En als jullie nog leuke apps weten waarvan je echt zegt: ''Die moet je hebben!", ik hoor het graag :) Welke telefoon hebben jullie op dit moment? 

24 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! Heel veel plezier ermee! Ik heb ook de iPhone 5s en ik heb er alleen maar mode apps op staan, haha! IloveFashionNews, Vogue, abeautifulmess, GlamLife, Trendabl en Lookbook zijn mijn favoriete apps! Hopelijk heb ik je geholpen! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ben een beetje jaloers haha... ;). Veel plezier ermee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty! Ik heb een zwarte iPhone 5 en ben er ook heel blij mee X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooohhh hij is zo mooi! Ik wil ook een iPhone gaan kopen, heb nu een Galaxy Y maar vind 'm verschrikkelijk. Heb 'm in mei 2 jaar dus hij mag wel weer even vervangen worden. Wel heb ik een iPod dus heb ik ook een aantal apps die ik je aan kan raden als het gaat om Apple :) Mijn favorieten zijn Cloth (unlock your closet, kun je outfit's in plaatsen), VSCO Cam (gebruik ik eigenlijk voor al mijn Instagram foto's!) en Cuptakes. Kost 80 cent in de app store ofzo, maar elke maand moet je deze app updaten en krijg je iedere maand superleuke achtergrondjes. Veel plezier met je nieuwe tokkie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hij is zo pretty! Ik wil ook heel graag een iPhone! Ik denk dat als ik mijn abbo ook twee jaar heb ook een iPhone ga aanschaffen :) Superfijn van die service van T-Mobile! Ik weet eigenlijk niet echt apps, omdat ik ze niet zoveel gebruik, behalve Instagram, Twitter en Facebook dan haha! Maar die heb je denk ik al :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Hij is echt prachtig! Ik mag binnenkort ook een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik heb nu nog de iPhone 4, maar ik ga ook voor de 5S!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awesome :D Ik vind de witte echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice, hier ook een iPhone fan! :D
  App tips? Genoeg!
  # Wunderlist - voor het maken en afvinken van lijstjes
  # Rhonna - zeer uitgebreide fotobewerkings app
  # Beautiful Mess - schattige fotobewerings app
  # TimeHop - om je social media activiteit van 1, 2 en 3 jaar terug te zien. Erg leuk!
  # Periodical - super handig voor je menstruatie cyclus.

  Hihi, hopelijk heb je er wat aan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh de iphone lijkt me zo fijn! Hij is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel plezier met je iphone! Zelf heb ik de iphone 4s X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je vingerafdruk scannen, wow dat is echt zo van deze tijd hahaha! Gaaf hoor! Ik wil ook wel een iPhone, maar het is duuuur... Veel plezier ermee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohhh een iPhone, goede keuze! Ik heb de iPhone 5 en ben er echt super super blij mee. Ik gebruik niet heel veel apps (vooral foto bewerking) maar hij is gewoon zo fijn in het gebruik en hij is echt mooi :) En hij heeft ook iets waardoor ik hem niet zo snel laat vallen als al mijn oude telefoons (of ik ben gewoon wat zuiniger) veel plezier ermee! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goede keuze haha! Zelf heb ik de 4s en ben ook daar erg tevreden over. Ben bang dat ik niet zo snel meer van een iPhone af stap haha, super fijne telefoon om te gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goede keuze! Ik heb hem zelf ook en ben er nog elke dag zoo blij mee :) Ik vind Evernote een fijne app om onderweg blog ideeën mee op te schrijven, misschien is dat ook wat voor jou?

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat tof, ik moest er ook eerst niets van hebben maar twijfel nu echt of ik een iphone neem in mei.. ik heb nu een samsung II en tot nu toe doet die het prima maar soms loopt die in één x vast en fotos doet die steeds minder

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super mooi! Ben echt jaloers haha, ik heb zelf een samsung. Maar de app vsco schijnt heel fijn te zijn voor apple. Om je instagram foto's te bewerken. Veel plezier met je iPhone!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey, ik heb je net gevolgd, zou je mij terug willen volgen?
  missbeautyfreak.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super mooi! Ik ben echt jaloers, zou ook wel een iPhone willen! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ah ben een beetje jaloers, had op het moment het budget niet dus maar voor een samsung s4 gegaan. Maar iphone's zijn zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. gaaf! ik heb de iphone5, waar ik ook super blij mee ben. maar als ik de 5s zou nemen, dan sowieso de witte met goud, zo mooooi!

  BeantwoordenVerwijderen