22-01-14

NIEUWE LAY-OUT!


De gene die mij volgen op Twitter & Facebook hebben waarschijnlijk wel gemerkt dat de afgelopen tijd geen leuke tijd voor mij is geweest. Vandaar dat ik een tijdje niets heb gepost. (als je er iets meer over wil lezen kijk dan even op mijn Facebook pagina, ik wil er hier op mijn blog het liefst verder niet meer op in gaan.) Vanaf nu wil ik het bloggen weer helemaal oppakken. En dat doe ik met een hele nieuwe, frisse lay-out! De lay-out die ik hiervoor had had ik alweer ruim een halfjaar dus het was wel weer eens tijd voor een aantal veranderingetjes. Ik heb een compleet nieuwe header, een nieuwe achtergrond (deze komt van subtlepatterns.com), een ander lettertype in de sidebar, nieuwe 'oudere en nieuwere berichten' buttons, een andere favicon, nieuwe 'read more' button en ik heb gebruik gemaakt van andere kleuren. De indeling daarin tegen is wel hetzelfde gebleven. Maris van wildflowersandthings.nl heeft mij met een aantal html dingetjes waar ik écht niet uit kwam ontzettend goed geholpen en daar ben ik haar super dankbaar voor! (neem zeker eens een kijkje op haar blog!) Coderen blijft lastig maar ik merk toch dat het steeds beter gaat. :) Ik vind het resultaat ontzettend leuk geworden en ik vind de lay-out ook erg goed bij mij en mijn blog passen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie er van vinden! Laat het me weten in de comments!

23 opmerkingen:

 1. Hele mooie nieuwe lay-out! Ga zeker even een kijkje nemen op haar blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie layout! Ik lees nu net pas het verhaal en dat maandag de begrafenis is geweest, alsnog heel veel sterkte met het verlies en onthoud de mooie herinneringen die je met hem hebt! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik jaloers zijn, zucht zucht. Nee echt heel mooi! Wauwie! Helemaal Joyce, vind ik! Liefs, Stella. PS; Heel erg veel sterkte en een dikke, virtuele blogger knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 'm echt prachtig geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ik vind je layout echt heel erg mooi en je header ook! En hopelijk komt alles weer goed!

  ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je lay-out is echt prachtig geworden, je hebt echt een mooie blog hihi. Ben jaloers :)
  Je mag zeker trots zijn op je lay-out !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is echt supermooi geworden, maar je wist mijn mening er al over natuurlijk haha! Vooral je header vind ik echt supermooi geworden, hij is nu toch net een stukje strakker vind ik al, al was die andere layout natuurlijk ook supermooi. En Maris is inderdaad echt héél handig in die html dingen - ik heb er nog niet zo heeeel veel verstand van. Kan nog wel kleurtjes en lettertypes en dingen veranderen, maar meer uitgebreidere dingen hoef je me niet te vragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er echt supergoed uit! Ik zie je blog nu voor het eerst, dus ik weet eigenlijk niet hoe hij er eerst uitzag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je bloggen weer gaat oppaken, als er iets is, kun je het altijd aan mij vertellen, ik ben er voor je! ♥ Je lay out ziet er echt waanzinnig mooi uit as always! Ik vind dat je prima html kan, hihi! :) Lief dat je mij ook in het artikel noemt, waardeer ik heel erg! Ik vind het leuk om anderen te helpen! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw hele mooie lay-out is het geworden Joyce! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie lay-out! Echt super mooi gedaan :D . Een lekker fris ontwerp, haha.

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi! Sterkte meid.. Met zo'n frisse lay-out kun je er weer tegenaan!

  X lisa

  www.llittleblonde.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg veel sterkte Joyce!! Je layout is zó mooi! Net als altijd! Hopelijk kunnen we nog heel lang genieten van jouw onwijs leuke blog! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie lay-out! Je blog is echt leuk! :)

  Neem ook een kijkje op mijn blog als je zin hebt: www.splendentadolescent.blogspot.nl
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind je nieuwe lay-out echt ontzettend mooi! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je nieuwe lay-out is echt onwijs mooi! En ik wens je heel veel sterkte.
  Liefs !

  BeantwoordenVerwijderen