21-02-14

FILMPJE: OPENING MARKS & SPENCER DEN HAAG.Afgelopen woensdag ging ik samen met Lisa naar Den Haag! 'S middags zijn we wezen winkelen en 's avonds gingen we naar het VIP event van de nieuwe Marks & Spencer winkel op de Grote Marktstraat. Marks & Spencer is van oorsprong een Brits warenhuis keten en heeft nu haar deuren geopend in Nederland. De 4800 vierkante meter grote winkel, verdeeld over 3 verdiepingen, biedt ruim 10.000 fashionable items en meer dan 2500 heerlijke etenswaren. We werden ontvangen met een drankje en konden daarna door naar de derde verdieping voor een mode show. Ik vind de kleding erg chique en netjes! Heel degelijk zeg maar. Er zaten wat items tussen die ik zelf een beetje te 'tuttig' vond maar ook voor de jeugd zijn er hele leuke dingen te vinden! De prijzen van de kleding zijn een beetje te vergelijken met die van Zara. Onder de gasten van woensdag avond bevonden zich ook nog een aantal celebs en het is ons nog gelukt om samen met Nicolette van Dam, Jelka van Houten en Jolanda van den Berg op de foto te gaan! Al met al was het een super gezellige avond en vond ik het erg leuk om hier bij te mogen zijn. Ik denk dat het filmpje goed laat zien hoe de winkel er ongeveer uit ziet. Klik hier om naar de website van Marks & Spencer te gaan!

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke video heb je gemaakt! Zelf was ik ook uitgenodigd maar helaas niet gegaan omdat ik ziek was.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je daarvoor uitgenodigd was! Het lijkt me een leuke winkel, alleen is Den Haag helaas wat ver voor mij! Je hebt er een heel leuk filmpje van gemaakt :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk filmpje, lijkt me een toffe winkel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje!! Marks & Spencer lijkt mij een erg leuke winkel! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gemonteerd Joyce! Ik kreeg van al jullie updates echt de indruk dat het mega duur was, maar als het vergelijkbaar is met Zara is het soms nog wel te doen. Heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je er ook was! Haha volgens mij stond je voor me bij de modeshow :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen