07-02-14

FREEBIE: SELFMADE PHONE WALLPAPERS.


The It girl // Gold dots // Donut worry // Comfortzone

Toen ik op Pinterest.com en Weheartit.com aan het zoeken was naar leuke telefoonachtergrondjes kwam ik opeens op het idee dat het eigenlijk nog veel leuker zou zijn als ik ze gewoon zelf zou maken! Zo gezegd zo gedaan! Ik ging voor schattige en girly achtergrondjes met veel wit en roze. Ik vond het het leukst om ze zelf te tekenen met pen en papier. Zo heb ik 'The it girl' wallpaper met fineliner getekend en ingekleurd met waterverf, de 'Donut worry' wallpaper is met waterverf getekend, de 'Comfortzone' wallpaper heb ik met fineliner getekend en de 'Gold dots' wallpaper is de enige waar ik alleen gebruik heb gemaakt van Photoshop. Je kunt ze downloaden door hierboven op de linkjes te klikken, met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en kiezen voor ''opslaan als..'' Zet ze daarna van je pc over op je telefoon (met dropbox bijvoorbeeld). Zit je al op je telefoon? Klik dan op één van de linkjes hierboven, houd je vinger een tijdje op de afbeelding en kies dan voor ''Bewaar afbeelding''. Deze achtergrondjes zijn vrij om te gebruiken maar, alleen voor persoonlijk gebruik! Je kunt hier ook nog een witte en roze achtergrond downloaden zodat je de bovenstaande achtergronden eventueel alleen als lockscreen achtergrond kunt gebruiken. Als je één van de achtergrondjes gebruikt laat het me dan even weten of stuur een fotootje door via Twitter, Facebook of Instagram! Veel plezier er mee! :) Wat vinden jullie van mijn zelfgemaakte wallpapers?

20 opmerkingen:

 1. Wauw ik wil ook zo leuk kunnen tekenen! Echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ze zijn leuk! Ik heb gelijk de donut gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt zoooo tof! Heel erg leuk gedaan meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha donut worry, wat een ontzettend toffe naam! :) die ga ik zeker gebruiken
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn echt heel erg leuk! Ik heb de middelste twee gedownload, die zijn gewoon te leuk! Supercreatief deze phone wallpapers :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg wat zijn ze leuk! Ik ga ze downloaden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk gedaan! Ik heb de ' life begins at the end of your comfort zone' opgeslagen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow echt super leuk gedaan Joyce!! Ik vind ze super cute en heb The it girl als achtergrond :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke achtergronden! Vooral die met donuts!

  BeantwoordenVerwijderen