12-02-14

SPRING BEAUTY WISHLIST.


Vorige week hebben we een paar dagen heeeerlijk weer gehad! Oké van mij mag het wel een graadje of 20 warmer maar, alles beter dan sneeuw, ijs en een temperatuur van -5. Door dat lekkere weer kreeg ik onwijs veel zin in de lente en dat bracht me weer op het idee om een lenteachtige beauty wishlist te maken :) In de lente kunnen de vrolijke pastel kleurtjes weer en ook de fruitige en bloemige geuren mogen weer uit de kast gehaald worden. #1 Ik begin met deze prachtige zacht roze lipstick van Yves Saint Laurent. Een YSL lipstick staat al zó lang op mijn wishlist. Alleen het design van de lipstick al, zo luxe en chique! #2 Marc Jacobs, mijn favoriete mode ontwerper! Ook zijn beauty lijnen zijn wel is waar prachtig ontworpen. Daisy lijkt mij de perfecte geur voor de lente! #3 Ik draag niet super vaak oogschaduw en als ik het wel gebruik ik vaak hele lichte en natuurlijke kleurtjes, daarom lijkt het Naked Basics palette van Urban Decay mij echt perfect! #4 Gewoon om dat dit waarschijnlijk de mooiste mascara is die er bestaat. Iéts boven mijn budget, maar nog steeds wel heel erg mooi. #5 Van Essie nagellakjes heb ik er nooit genoeg! Nog steeds staat er een mooie licht roze nagellak op mijn wishlist. Dit lakje genaamd 'Lovie Dovie' lijkt mij erg mooi! #6 Zand kleurtjes vind ik in de lente ook altijd onwijs mooi. Dit lakje genaamd 'Sand tropez' heeft echt een hele gave, aparte kleur. #7 Deze mooie rozige highlighter zit in de nieuwe make-up collectie van Catrice. Deze lijkt me perfect om net onder je wenkbrauw en in je ooghoeken een klein beetje highlighter aan te brengen! #8 Ook deze foundation behoort tot een nieuwe make-up collectie maar dan die van New York Color. New York Color heeft vaak foundation/concealer kleuren die perfect passen bij mijn lichte huid dus deze lijkt mij zeker het proberen waard! #9 Een mooie bronzer/highlighter van Collistar om alvast een klein beetje dat zomerse tintje aan je gezicht te geven! #10 Deze poeder van Catrice gebruik ik al já-ren! Ik blijf hem geweldig vinden! Hij is nu bijna op dus het is weer tijd om een nieuwe te gaan kopen. #11 Mijn kwasten collectie kan wel een uitbreiding gebruiken. Al helemaal met zulke prachtige kwasten als deze van Zoeva! #12 Ik hoor altijd zoveel goeds over Mac! Mac is zeker een merk waarvan ik de lipsticks nog een keer wil uitproberen. #13 Bodysplashes zijn helemaal perfect voor de lente! Helemaal als ze naar mandarijntjes en passie bloemen ruiken! #14 De geur van dit parfum is zo lekker! Jammer alleen dat 'ie zo onwijs duur is!

19 opmerkingen:

 1. Mooie wishlist Joyce! Het basic palette zou ik ook graag willen en wat zijn de kwasten beauties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, om hebberig van te worden! Die Essie lakjes en de kwasten van Zoeva staan ook zeker op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word helemaal blij en hebberig van dit lijstje! De Naked Basics lijkt me zo fijn! Ook beter dan de 1,2 en 3 omdat die zo groot zijn en deze zo handig om mee te nemen! En die Essie nagellakjes zijn ook echt prachtig! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier word ik zo hebberig van, al die leuke en schattige producten :) Ik ben alleen bang dat als ik heel deze wishlist zou kopen ik geen geld meer zou hebben om op vakantie te gaan haha.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijstjes maken is altijd leuk, al helemaal als dit er op staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. JAAA NUMMER 11! Helemaal enthousiast als ik iets zie wat ook op mijn wishlist staat. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten! Heel veel op jou wishlist wil ik ook nog kopen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alles is prachtig! Vooral 1 en 12 zou ik ook wel willen!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah wat een prachtige items! Word er ook helemaal hebberig van haha, die essie lakjes zijn geliefd voor de lente ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke wishlist!! Het Naked Basics palette kan ik je echt aanraden en eigenlijk zou ik alle andere items op je wishlist wel willen hebben, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super mooie wishlist!! Eigenlijk wil ik ook wel alles van die wishlist haha! I'm in love met die lipstick en die nagellak wow! Maar het Marc Jacobs geurtje lijkt me ook heel lekker ruiken en het naked palette lijkt me ook heel fijn! Kortom eigenlijk zou ik alles wel willen hebben haha
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk lijstje! Staan ook zeker veel dingen op die ik graag zou willen hebben :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, hele mooie producten en verpakkingen, de meest rechtse nagellak van Essie is perfect! Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik denk dat die Naked palettes echt heel fijn zijn.. had 'k er het geld maar voor :(

  BeantwoordenVerwijderen