16-03-14

FILMPJE: VLOG: PRIVÉ OPTREDEN MAINSTREET, BLACK CARPET & XA14.


Afgelopen donderdag reisde ik weer eens af naar het mooie Amsterdam. Dit keer voor het privé optreden van Mainstreet en de Xite Awards! Ik begon bij Lovers, waar we samen met Mainstreet een rondvaart gingen maken over de Amsterdamse grachten. We konden genieten van een drankje, de mooie grachtenpanden en de verlichten bruggetjes terwijl we naar een aantal nummers van Mainstreet luisterden. Ik had nog nooit zo'n rondvaart door Amsterdam gemaakt en ik vond het echt ontzettend leuk en gezellig, ondanks dat ik helemaal niet zo'n mega fan ben van Mainstreet haha. Vanaf de boot werden we begeleid naar Club Air waar de Xite Awards plaats vonden. Xite is bij de meeste van jullie waarschijnlijk wel bekend maar voor als je het nog niet weet: Xite is de grootste muziek zender van Nederland. In de tweede editie van de Xite Awards werden er maar liefst 10 awards uitgereikt aan de genomineerde voor een bepaalde categorie. Ik heb eerst een tijdje buiten gestaan bij de black carpet om wat beelden te schieten van de bekende zangers, zangeressen, Dj's en presentatoren en daarna zijn we naar binnen gegaan. We dronken een drankje in de VIP lounge en gingen toen door naar de main stage. Waar we onder andere optredens te zien kregen van Jayh, DVBBS (mijn persoonlijke favoriet!), Mr. Polska, Ronnie Flex en B Brave. De uiteindelijke winnaars zijn vanavond te zien op Xite waar om 19:30 de hele award show wordt uitgezonden! Al met al had ik een ge-wel-di-ge avond, ik heb het onwijs naar mijn zin gehad! Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden en ik wens jullie veel kijk plezier! Vergeten jullie niet om te abonneren? 

8 opmerkingen:

 1. Leuke vlog en hele mooie beelden. Ik vind dat je het echt mooi in elkaar hebt gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien heb je een leuke dag gehad! Gaaf dat je er bij was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw wat gaaf zeg! Ik ben ook geen fan van Mainstreet maar ik denk dat er toch een boel Maniacs ontzettend jaloers zijn op je haha! Je hebt ze immers van heel dichtbij kunnen zien. Stop the time vind ik dan nog geen eens zo heel verschrikkelijk, voor de rest is het niet mijn ding. Ik vind het echt tof dat je erbij kon zijn en je hebt al die artiesten gewoon van zo dichtbij kunnen zien. Leuk ook dat je al die liedjes van de zangers onder je sfeerbeelden hebt gezet. Is wel meteen duidelijk wie het is omdat al die liedjes wel 'ns een keer op de radio zijn gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een hele toffe ervaring om erbij te zijn, zeg! Het filmpje had ik al gezien op YouTube via Twitter en DVBBS is ook mijn favoriet, haha! :) Volgens mij heb ik Xite niet op mijn televisie, dus heb de uitzending niet kunnen zien, helaas!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je dit mocht meemaken zeg! Ik ben inderdaad ook geen echte fan, heel eerlijk gezegd kende ik ze niet zo goed, haha. Leuke video, en ook heel gaaf dat je foto's hebt gemaakt bij the black carpet, grappige naam trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk filmpje! Er gaaf dat je hierbij mocht zijn. En aww, Laura Jansen! Die is leuk! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen