28-04-14

FREEBIE: SELFMADE PHONE WALLPAPERS #2De vorige keer dat ik een aantal van mijn zelf gemaakte phone wallpapers met jullie deelde viel ontzettend goed in de smaak. Ik vond het zo leuk om jullie reactie's te zien en ik vond het zelf ook zo leuk om ze te in elkaar te zetten. Vandaar dat ik vandaag  weer drie gloednieuwe wallpapers voor jullie heb! Deze keer heb ik alleen gebruik gemaakt van Photoshop. Je kan ze downloaden door hierboven op de linkjes te klikken, met je rechter muis knop op de afbeeldingen te klikken, ze op te slaan en ze dan over te zetten van je pc naar je telefoon. Zit je al op je telefoon? Klik dan op de linkjes, houd je vinger een tijdje op de afbeeldingen en kies van voor 'bewaar afbeelding'. De achtergrondjes zijn vrij om te gebruiken maar alleen voor persoonlijk gebruik. Hier vind je nog een witte en een roze achtergrond. (Handig als je deze afbeeldingen alleen als lockscreen of andersom alleen als achtergrond wilt gebruiken.) Als je een achtergrondje gebruikt laat het me als je het leuk vind even weten door een screenshot naar me te sturen via Facebook, Instagram of Twitter. Heel veel plezier ermee! :) Klik hier om het vorige artikel met phone wallpapers te bekijken.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind ze alle drie weer geweldig. Ik vind het zo onwijs gaaf om te zien dat je zo creatief bent! Ik ga de middelste zeker weten downloaden, die is echt mijn favorie, prachtige quote!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukies! Ga ze downloaden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele leuke wallpapers! De eerste ga ik als achtergrond doen!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk gemaakt, voor de tweede vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel, ga ik zeker downloaden!

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen