03-05-14

OUTFIT OF THE DAY!


Schoenen : Topshop | Broek : H&M | Tas : via Marktplaats | Ringen : Primark | Horloge : Marc Jacobs | Top : Vero Moda | Ketting : Primark | Jasje : Hema | Nagellak: Essie 'bottle service'

De laatste keer dat ik er een outfit online stond was alweer vorig jaar begin juni. Dus het mocht wel weer eens tijd worden haha! Vandaag deel ik de outfit met jullie die ik afgelopen donderdag droeg. Ik ging toen samen met mijn oma, moeder en broertje naar de kinderboerderij in Zwijndrecht. Het was echt super super lekker weer die dag! Helaas had ik me daar niet echt op gekleed maar, ik vind het alsnog een hele leuke outfit om met jullie te delen. Ik droeg mijn slip-ons van Topshop (waar ik hier een apart artikel over schreef) in combinatie met gewoon een simpele zwarte broek en een zwart topje. Daarop droeg ik mijn nieuwe jasje van de Hema. (waarschijnlijk hebben jullie die al op een foto voorbij zien komen op Instagram of in mijn diary van April. Ik vind hem zo leuk!) Daarbij droeg ik accessoires met zilver kleurige details namelijk mijn horloge van Marc Jacobs, een mooie statement ketting die ik kocht bij de persopening van de Primark in Eindhoven en een Alexander Wang knock-off met zilver kleurige studs aan de onderkant. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden en of jullie vaker outfits van mij zouden willen zien! 

25 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke outfit, zeg! Ik vind vooral het jasje superleuk, je zou het niet zeggen dat ie van de HEMA komt, hihi. Je slip-ons zijn erg tof! Wat leuk dat je naar de kinderboerderij bent geweest met je famillie :) Zeker vaker outfits doen, ik vind dat je een erg leuke stijl hebt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, echt een prachtige outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jasje is echt leuk zeg! Ik kijk nooit op de kledingafdeling bij de Hema, toch maar eens een keertje doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto! Ik vind het jasje en het horloge super mooi. Ik dacht ook inderdaad: volgens mij heb ik nog bijna nooit een outfit artikel bij jou gezien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie outfit en ik vind dat jasje echt zooo leuk! Ik denk dat ik ook maar eventjes langs de hema moet gaan om te kijken of ze 'm nog hebben :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Snap! Same shoes! Je jasje is echt heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit en ik vind je schoenen heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie outfit, ik vind de schoenen erg leuk!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Leuk jasje. Natuurlijk zou ik wel vaker outfits willen zien, dat is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie look, het jasje is inderdaad geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om een outfit te zien van je, echt heel erg leuk. Vooral je jasje vind ik super mooi, en je ketting en horloge vind ik ook heel mooi. Ik vraag me altijd af hoe jouw haar altijd zo mooi kan zitten, ben er echt jaloers op want je hebt prachtig haar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat tof dat je 'm alsnog online hebt gezet, no need to worry - hij staat je echt heel mooi! Ik ben sowieso wel weg van je kledingstijl, heel vrouwelijk en classy. Bij de HEMA hebben ze inderdaad superleuke jasjes, ik wil ze ook nog even gaan passen want ik vind die van jou echt heel mooi. Ik herken je ketting trouwens nog, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie outfit, staat je heel goed :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk jasje, zoiets zag ik ook bij de Only.

  xxxx
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke outfit, staat mooi! Leuk printje heeft je jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey, die ketting heb ik ook!
  En dit is echt een superleuke outfit, ik zou het zó aandoen: dat jasje heeft echt een geweldige print en instappers zijn sowieso awesome. Ik hoop dat ik ook nog een paar kan vinden, ondanks mijn súper smalle voeten (dat maakt de zoektocht wat lastiger).
  xx
  fashionosaur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke outfit Joyce!
  Ik vind het printje van je jasje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen