19-05-14

RECIPE: MOJITO MOCKTAILS.


'Nothing screams more ''I'm on vacation'' than a Mojito.' Vandaag heb ik weer eens een recept voor jullie! Ik ga jullie vertellen hoe je zelf alcohol vrije Mojito's kunt maken. Een heerlijk drankje dat lekker verfrissend is met dit geweldig zonnige weer. De ingrediënten die je nodig hebt voor 2 glazen zijn: munt blaadjes, 1 limoen, 7Up en flink wat ijsblokjes. Het idee is eigenlijk heel simpel. Vul de glazen met munt blaadjes (ik zelf heb deze uit onze tuin gehaald maar dit is ook gewoon in de supermarkt te koop), gooi er een aantal ijsklontjes bij en vul de glazen met 7Up. Snij een limoen door midden en haal uit het midden een dun plakje, dat dunne plakje kun als decoratie gebruiken aan het glas, de rest van de limoen knijp je uit boven de glazen. Met een rietje kun je het geheel een beetje door elkaar heen roeren. And you're done! Super simpel en zo klaar! Ik vind het echt een  lekker en verfrissend drankje, ik denk dan ook dat ik hem nog heel erg vaak ga maken. Verder zien ze er ook nog eens super zomers uit, misschien leuk om ze op een verjaardag of feestje te serveren! Zijn jullie ook zo dol op vrolijke, zomerse mocktails en/of cocktails? 

13 opmerkingen:

 1. Mmm! Klinkt lekker, en wat een tooo perfecte tumblr foto! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto! En het klinkt erg lekker, perfect voor de zomerdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die foto is inderdaad echt tumblr proof, zo mooi! Ik ben echt dol op dat soort foto's, heel mooi licht en hipster-achtig. Het receot ga ik zeker onthouden, klinkt heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm, dit ziet er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ga ik zeker gebruiken, thanks! Ik vind mojito ergggg lekker, maar ja... nog geen 18. Liefs, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hmmm klinkt goed meid! leuke foto ook! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel leuk, maar ik vind mojito's echt ontzettend vies.. oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nom, dit ziet er wel heel lekker uit zeg! Ga het van de zomer zeker eens proberen, lijkt me een heel fris drankje met het warme weer. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk! Ik drink dit áltijd in de zomer, haha! Erg mooie foto ook! Xx

  BeantwoordenVerwijderen