22-06-14

DE LEUKSTE EN MEEST FASHIONABLE SCHOOLAGENDA'S VOOR '14/'15

Terwijl jij waarschijnlijk op dit moment de laatste toetsen en werkstukken aan het maken bent om je schooljaar af te ronden en je in je hoofd al helemaal bezig bent met het plannen van je zomervakantie liggen de schoolspullen voor volgend jaar alweer in de winkel. Het leukste aan nieuwe schoolspullen kopen vind ik altijd de agenda! Vandaag heb ik voor jullie mijn favorieten op een rijtje  gezet, wat zijn volgens mij de aller leukste en meest fashionable schoolagenda's voor volgend schooljaar? #1 Supertrash:  Afgelopen jaar heb ik ook een agenda van Supertrash gehad en daar heb ik heel het jaar heel veel plezier van gehad! Ook deze vind ik helemaal leuk. De combinatie van de goude details en het roze slangenprintje vind ik erg chique. #2 Hema: De Hema agenda's zijn ieder jaar weer top! Ze zien er onwijs leuk uit en ze zijn helemaal budget-proof. #3 Style scrapbook: Deze agenda ontworpen door blogger en fashionista Andy heeft veel weg van de Supertrash agenda alleen deze is net iets strakker en minimalistischer. Dit is de tweede keer dat ze een eigen schoolagenda uitbrengt en ook deze vind ik erg mooi. #4 ByDanie Danie Bles komt dit jaar voor het eerst met haar eigen schoolagenda, een goud kleurig boekje vol met fashion, beauty en shopping tips maar natuurlijk ook de nodige planner om al het schoolwerk en al je afspraken in op te kunnen schrijven. #5 Fashionista: Vooral het design van deze agenda vind ik super! Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant ziet er geweldig uit zonder dat het onoverzichtelijk wordt. #6 Hema: Het handige aan deze agenda is dat je hem zelf helemaal op kunt pimpen. Je kan namelijk zelf leuke foto's in de voorkant doen! Al vind ik hem eigenlijk zo leuk dat ik hem gewoon zo zou laten haha. Welke agenda is jullie favoriet? 

12 opmerkingen:

 1. Ik vind inderdaad altijd de schoolspullen kopen, en de agenda uitzoeken zo'n moeilijke klus. Er zijn altijd zoveel leuke! Die van bydanie is echt onwijs cute. Maar meestal slaag ik altijd bij de hema, en ik denk dat dat dit jaar weer gebeurd. Ze zijn zó leuk! :)

  Liefs

  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die van Hema echt heel gaaf! Zelf heb ik die van Fashionista waar ik ook heel erg blij mee ben (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De agenda's van de Hema vind ik altijd onwijs leuk en voor een zacht prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeger vond ik dat ook altijd leuk om agenda's te bekijken en er eentje uit te zoeken. Ik koop nu altijd een jaaragenda van de Hema, omdat ik geen rekening meer hoef te houden met school.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie agenda's. De agenda rechts onderin heb ik gekocht :) Hij werkt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt mooie agenda's uitgezocht! Ik koop zelf altijd een jaaragenda, maar ik vind deze schoolagenda's toch ook wel errug leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Ik denk dat ik er dit jaar geen ga kopen, afgelopen jaar had ik er een aangeschaft maar in mijn eerste jaar hbo heb ik hem echt totaal niet gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind een agenda kopen ook altijd het leukste om te kopen qua school spullen! En ik heb er 2 jaar geleden een van supertrash gehad, ik vond 'm zo mooi maar uiteindelijk was halverwege het jaar de rug van de agenda gescheurd :( Maar ik vind die van dit jaar toch wel weer erg mooi, en die van de hema die erlangs staat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er net één gekocht bij de Hema, maar nu vind ik die van ST ook wel heel erg mooi haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke agenda's! Ik koop elk schooljaar weer een agenda, maar na een maand ligt 'ie in de prullenbak! Ik kan gewoon niet werken met agenda's, niks voor mij! Ik vind de agenda van Andy wel heel gaaf, denk dat ik 'm ga aanschaffen voor aankomend schooljaar! Erg leuk artikel :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de eerste, tweede en laatste hiervan het leukst! Zelf heb ik er ook een van de Hema waar ik blij mee ben :D! Wel ben ik heel slecht met agenda's.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen