26-06-14

WINACTIE: HANDMADE MARY'S!


Afgelopen dinsdag bestond mijn blog alweer twee jaar! Reden voor een feestje! Ik wil jullie graag bedanken voor al jullie lieve comments en support en dat wil ik gaag doen via deze leuke winactie die ik vandaag voor jullie online heb staan! Je maakt kans op maar liefst 15,- shoptegoed bij Handmade Mary's! Bij Handmade Mary's verkopen ze handgemaakte sieraden voor een betaalbaar prijsje. Ik vind Handmade Mary's een onwijs gave webshop en ik vind vooral de 'stijl' van hun sieraden helemaal geweldig. Zo verkopen ze onder andere hele leuke armbandjes, die helemaal festival-proof zijn, perfect voor deze zomer. Wil jij graag kansmaken op een shoptegoed van Handmade Mary's? Meedoen is ontzettend simpel! Wat je moet doen om kans te maken: Volg mijn blog op Bloglovin' en/of GFC, like de Facebook pagina van Handmade Mary's (hier) en laat hieronder een comment achter dat je mee doet + een geldig e-mail adres. Extra kans maken? Tweet dan het het volgende: ''Ik doe mee aan deze giveaway en maak daarbij kans op 15,- shoptegoed bij @HandmadeMarys! http://www.joycejeroense.nl/2014/06/winactie-handmademarys.html @joycejeroense''  De winactie loopt tot 10 juli. Ik wens jullie heel veel succes! 

22 opmerkingen:

 1. Super leuk. Ik doe mee.
  Rosannevdoever@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee! Littlekeystohappiness@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke armbandjes, ik doe mee! demi.blogspot@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die armbandjes zien er echt heel leuk uit!
  Ik doe mee! (ilseklop@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke armbandjes hebben ze zeg! Ik vind de webshop trouwens ook heel tof, zit hem net te bekijken. Gefeliciteerd met het 2 jarig bloganniversary maar dat had ik al gezegd, hihi. Ik doe heel graag mee met de winactie! Ik heb de Facebookpagina geliked van Handmade Mary's en mijn e-mailadres is maris.90@live.nl. Ik volgde je al op Bloglovin' (en GFC) en ik heb het bericht geliked. Ik heb ook de extra winkans gedaan en de tweet getweet met accountnaam @marisjie.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je link in de tweet doet het trouwens niet goed! Heb het even handmatig goed gezet in de tweet.

   Verwijderen
  2. Dankjewel Maris! Ik heb het aangepast, hopelijk doet 'ie het zo wel! :)

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke winactie, I'm in! Ik volgde je al op bloglovin' en gfc, ik heb de facebook pagina geliked, ook heb ik de tweet getweet met mijn account @stuffbyboo
  stuffbybo@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je blog hihi. Ik doe mee! :) Ik volgde je al en heb de pagina geliked. Heb al een kijkje genomen, inderdaad hele leuke dingetjes. emmy.kolkman@live.nl
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd :) Ik doe graag mee!
  Ik volgde je al, heb de FB pagina geliked, en ik heb getweet (@jillvincentie) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa, handmade mary's heeft echt super leuke armbandjes! :D Nog gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Ik volgde je al met GFC en Bloglovin', likete de pagina al en heb ook getweet over de winactie! Nu maar duimen dat ik win haha :D xxx afashionwayoflife@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super leuk! Ik doe heel graag mee
  Diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke webshop, ze verkopen zulke toffe dingen! Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin en nu ook op GFC, en heb de facebookpagina geliked. Ook heb ik de tweet getweet, en mijn email is anouckdl@gmail.com. Nu maar duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd! Ik volg je via bloglovin en heb de FB pagina geliked.

  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk. Ik doe mee. En van harte gefeliciteerd uiteraard.
  sepia [at] home .nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog gefeliciteerd met je blog Joyce! Wat een leuke winactie, prachtige armbandjes! Ik doe graag mee, mijn email: hoplikeafashionbunny@hotmail.com

  Liefs Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog gefeliciteerd natuurlijk. Ik doe graag mee! Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lijkt me een hele fijne webshop, ik doe graag mee met je winactie:
  - Ik volg je blog op Bloglovin'
  - Ik heb de Facebook pagina van Handmade Mary's geliket
  - Mijn email adres is baneauty@gmail.com
  - Ik heb de tweet geplaatst

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook. gfc en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, wat een leuke winactie! I'm in! Nog gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! :-) Ik volgde je al op GFC en Bloglovin' en heb de facebook-pagina geliked. Ook heb ik de tweet geplaatst en mijn emailadres is aboutfashion.liesbeth@gmail.com.

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen