19-08-14

AUTUMN WISHLIST.


# (1) Het handtasje dat ik momenteel gebruik als ik niet zo veel met me mee wil slepen is helemaal versleten. Het is dus hoognodig tijd voor een nieuwe! Ik kwam deze tegen in de sale bij de Mango en ik was opslag verliefd. # (2) Op de één of andere manier ben ik de grote statement kettingen met veel grote stenen, bloemen, kleuren en strikken een beetje zat. De afgelopen tijd aas ik meer op kleine simpele kettinkjes. Deze van Newlook vind ik echt prachtig. # (3) Ik heb écht een nieuwe spijkerbroek nodig. Voor de herfst vind ik een iets donkerder exemplaar altijd wel mooi. Deze van H&M kost maar 19,99! # (4) Hóé schattig is dit barbie roze telefoon hoesje!? # (5) Ik heb heel veel goeds gelezen over dit lakje genaamd 'Fiji' van Essie, hij schijnt heel mooi te dekken, wat bij een licht roze lakje nogal zeldzaam is. # (6) Vorig jaar kocht ik deze schoenen bij de H&M, ondertussen zijn ze helemaal vertrapt en versleten. Ik zit er dus gewoon serieus aan te denken om ze opnieuw aan te schaffen. Ze lopen zo fijn, ze zien er fijn uit en het prijskaartje wat er aan hangt is ook nog eens ontzettend fijn! # (7) Ik vind hoedjes altijd zo ontzettend leuk staan. Vooral voor in het najaar vind ik het je outfit echt afmaken. Of het ook bij mij staat moet ik nog even uitzoeken :)  # (8) Leuk shirtje dat ik tegen kwam bij Zara met de leuke quote: 'Leopard is the new black.' Is zo goed als overal wel mee te combineren! # (9) Leuke potloden voor het nieuwe schooljaar van Misspoppy Design. # (10) Gewoon omdat 'ie zo ontzettend lekker ruikt! # (11) Ik zou zo graag een polaroid camera willen hebben! Modemusthaves kwam laatst met hun eigen onwijs schattige polaroid. # (12) Als laatste zou ik ook nog graag een groot zwart vest willen hebben, lekker comfy en casual maar toch fashionable.

 // Wat staat er momenteel bij jullie op jullie (herfst) wishlist? 

18 opmerkingen:

 1. Hele leuke dingen! Ik zou graag een warm vest willen hebben, mooie nieuwe winterlaarsjes (ga ze binnenkort kopen, so excited haha) en nog wat mooie truien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlist! Ik heb de hoef van H&M ook besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ben er echt heel benieuwd naar! :)

   Verwijderen
 3. Een aantal van deze items staan ook zeker op mijn wishlist! Ik wil graag nog een groot grijs vest, altijd heerlijk om die te dragen in de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je wishlist ziet er leuk uit! Het shirt van de Zara had ik laatst ook in mijn handen. Nu heb ik toch wel spijt dat ik hem niet heb mee genomen, want inderdaad hij valt overal wel mee te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke wishlist! Die schoenen van de H&M zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh leuke wishlist! Dat vest vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items! De top met de tekst erop vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke wishlist, heel leuk gedaan in zo'n collage!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke wishlist voor de herfst! Lekker basic, houd ik van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk! Voor al nummer 6 vind ik heel gaaf! Wt grappig dat ze na een jaar nog precies dezelfde schoenen hebben ;)
  Liefs.
  Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ontzettend leuk allemaal Joyce!
  Dat tasje ga ik eens bekijken, die is super handig en leuk :)
  liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke wishlist! Er staan prachtige items op. Ik vind vooral het vest heel leuk, zoiets zou ik ook nog in mijn kast willen hebben. Op mijn wishlist staat een complete outfit van Esprit! Ik hoop dat ik die snel in mijn kast kan hangen. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen