16-08-14

OUTFIT OF THE DAY!


Schoenen: New Look | Jumpsuit: New Yorker | Zonnebril: Action | Horloge: Marc Jacobs | Blazer: H&M

Mijn favoriete aankoop van de afgelopen tijd? Zeker te weten deze zwarte jumpsuit! Hij zit onwijs lekker, hij is zo makkelijk om te combineren en hij kostte me maar 18 euro bij de New Yorker. Ik ben er helemaal blij mee! Op bovenstaande foto zie je hoe ik hem het liefst combineer; een nette witte blazer, sandaaltjes en wat simpele accessoires. Afgelopen week heb ik lekker rustig aan gedaan, thuis een beetje opgeruimd, naar de Action geweest, bij mijn oma en bij mijn opa & oma langs geweest en met een vriendin afgesproken om bij te kletsen over mijn vakantie. Morgen ga ik nog gezellig naar Amsterdam. Ik wil heeeeel graag naar de Marc Jacobs Tweet Shop in de Bijenkorf. Zijn er mensen die al geweest zijn, zo ja, wat vond jij er van? Zo niet, zie ik je misschien morgen?  Ik ben echt heel benieuwd! Verder ga ik nog even opzoek naar een leuke nieuwe school tas en misschien nog wat andere leuke items voor het nieuwe schooljaar. Wat alweer mijn aller laatste jaar op de havo gaat worden. Maar voorlopig heb ik gelukkig nog twee weken de tijd om van mijn vakantie te genieten haha! En gelukkig staan er nog veel leuke dingen op de planning. To be continued.. ;)

18 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit! Je jumpsuit vind ik geweldig :) Heel veel plezier in Amsterdam maar dat moet vast wel lukken en geniet nog even van je laatste twee weken vakantie :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke outfit, wat een mooie blazer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je jumpsuit ook echt super mooi staan! Veel plezier in Amsterdam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit! Je blazer is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit. Je sandaaltjes zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele leuke outfit, de blazer maakt het echt af :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De jumpsuit is echt top! En mooi zo met die witte blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke outfit!

  Liefs,

  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi! Wist niet eens dat de Newyorker nog bestond! Ben daar al zo lang niet meer geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit draag je! Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die jumpsuit is inderdaad geweldig! Leuk gecombineerd zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's en leuke outfit!
  Ik wil ook zo graag naar de tweet shop!
  Zou je het misschien leuk vinden om elkaar te volgen?

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuke outfit! Je schoentjes zijn heel gaaf :-)

  ♥ Saskia

  p.s. Doe jij al mee aan mijn giveaway?

  BeantwoordenVerwijderen