23-09-14

OUTFIT OF THE DAY!


Ik heb vandaag weer eens een outfit voor jullie! Dit keer een herfstachtige outfit (die helaas sinds vandaag officieel begonnen is, ik mis de zomer nu al!) met voornamelijk items die ik de afgelopen tijd heb gekocht en die ik nog niet aan jullie heb laten zien. Klik op 'read more' voor meer details en foto's!Ondanks dat ik het ontzettend jammer vind dat de zomer aan z'n einde is gekomen vind ik de herfst stiekem ook best leuk. Zo vind ik het maken van outfits veel leuker als het wat kouder is buiten. Vooral om dat je dan meerdere lagen kunt dragen/combineren én omdat de dikke vesten en de laarsjes weer uit de kast kunnen. Ook vind ik de kleding collectie's in het najaar zo veel mooier. Zo lang de temperaturen niet al te laag zakken en het zonnetje zich maar blijft laten zien is de herfst echt zo slecht nog niet! 

Over mijn outfit: Ik draag nep leren laarsjes met een cut-out aan de zijkant en een blok hak. Deze kocht ik nog niet zo heel lang geleden bij de Primark voor 20,- Ik vind ze echt heel erg leuk en zeker voor dat geld! Veder draag ik een simpele zwarte broek en een los vallend streepjes shirt. Gecombineerd met zilver kleurige sieraden, een klein kettinkje en mijn horloge. Om mijn vrij simpele outfit wat op te 'leuken' combineer ik hem met mijn nieuwe hoedje! Deze kocht ik nog niet zo heel lang geleden bij de H&M en ondanks dat zoiets best wel een klein beetje buiten mijn comfort-zone is vind ik hem erg leuk staan en denk ik dat ik hem nog heel veel ga dragen. Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Laarsjes: Primark
Broek: H&M
Horloge: Marc Jacobs
Kettinkje: H&M 
Shirt: Monki
Nagellak: Essie 
Hoed: H&M

24 opmerkingen:

 1. Prachtige outfit, heel erg mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit, dat hoedje staat je leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Dat hoedje staat je inderdaad erg leuk! <3

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit Joyce!
  En inderdaad zolang het zonnetje af en toe zich laat zien is er niks mis met de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah deze outfit en de foto's zijn heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie outfit Joyce! De foto's zijn prachtig en de hoed staat je erg goed. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Super leuk ook met het hoedje, en de foto's met je hond!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's! Erg scherp en mooi. Ik vind je t-shirt echt super leuk, zoiets lijkt me heel chill om te dragen. Ik ben echt gek van streepjes t-shirts haha! En dat kettinkje vind ik ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtige outfit en foto's. Je ziet er stralen uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh deze outfit staat je zo leuk! Dat hoedje staat je geweldig, zeker vaker dragen! Ik vind de combinatie echt tof en wat is je hondje toch lief! Lekker herfstige foto's ook, supermooi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie outfit en wat staat die hoed je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooi outfit, simpel maar stijlvol :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige outfit!
  Mooie hoed!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke outfit! Zou dit zo zelf ook dragen. Vind je trui echt heel leuk, vooral in combinatie met het hoedje.Super mooie foto's ook en wat een lief hondje heb je! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw die hoed staat je echt super! Leuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Staat je heel erg mooi! En wat heb je prachtig haar <3

  BeantwoordenVerwijderen