02-11-14

SEVENTEENTH BIRTHDAY!


Happy birthday, happy birthday to meeee!  Woehoe! Vandaag mag ik alweer ze-ven-tien kaarsjes uitblazen. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de lieve feliciaties! Vergeet vandaag niet om een lekker stukje taart te eten of een glaasje bubbels te drinken, ter ere van mijn verjaardag. Goed excuus toch? ;)

16 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Hele fijne dag vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto! Happy birthday :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Maak er een fijne dag van! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke, vrolijke foto! Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet er nog van. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! &Wat een superleuke foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had je al gefeliciteerd op facebook maar alsnog gefeliciteerd! Die foto vind ik echt heel erg tof

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry dat ik laat ben! Maar alsnog gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen