10-12-14

FREEBIE: CHRISTMAS WALLPAPERS!


Ik heb weer drie zelf gemaakte telefoon achtergrondjes voor jullie! Dit keer helemaal in de kerst sferen. Je kan ze gratis downloaden door hieronder op 'read more' te klikken, met je rechter muis knop op de afbeeldingen te klikken, ze op te slaan en ze dan over te zetten van je pc naar je telefoon. Zit je al op je telefoon? Klik dan op de linkjes, houd je vinger op de afbeelding en kies van voor 'bewaar afbeelding'. Stel hem daarna in als achtergrond op je telefoon. Heel veel plezier er mee! :)De achtergrondjes zijn vrij om te gebruiken maar alleen voor persoonlijk gebruik.
Als je een achtergrondje gebruikt laat het me als je het leuk vind even weten door een screenshot naar me te sturen via FacebookInstagramof Twitter.

Klik hier of hier voor de vorige artikelen met telefoonachtergrondjes. 

5 opmerkingen:

 1. Superleuke achtergrondjes! Ik vind de middelste heel erg leuk en die ga ik gebruiken voor op mijn iPod en telefoon! Echt heel leuk gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er leuk uit! Vooral de eerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt geweldig gedaan! Ik denk dat ik dit even ga uitproberen :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof! Die eerste is mijn favoriet en die heb ik opgeslagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi! Kan je eens zeggen hoe je dit maakt? :)

  BeantwoordenVerwijderen