12-12-14

PRIMARK VOORJAARSCOLLECTIE 2015!Voorjaar? Jep! Terwijl wij nog zitten te koukleumen en de dagen aftellen tot kerst komt de Primark alweer met de nieuwste voorjaarscollectie! Ik vind het altijd super leuk om via een lookbook te zien wat dit budgetketen de komende tijd in de winkels heeft hangen. Dit keer is het heel zomers, een gevarieerde mix aan stijlen en heel veel suiker zoete kleuren. Bekijk de nieuwe collectie hier! 
De rode draad in deze collectie is reislust. Dat is terug te zien in de oosterse invloeden, de prints met heldere kleur accenten en de bloesem en orchidee motieven gecombineerd met pastel kleuren. De kleding zelf is vrij strak en sportief maar door het kleur gebruik ziet het er toch vrouwelijk uit. Ik vind het een hele mooie collectie, op de schoenen na, dat is niet helemaal mijn ding. Mijn favoriete items zijn de doorzichtige tassen met print, het pakje met palmboom-bladeren print en de sieraden op de aller laatste foto links.

Wat vind jij van de nieuwe collectie? 

5 opmerkingen:

 1. Ziet er lekker fris uit. Hier hou ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit, heb nu alweer zin om te gaan shoppen voor de lente en zomer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, deze collectie vind ik echt leuk en spreekt mij heel erg aan! Ik vind vooral de schoenen en de jurk van de derde foto en dan de laatste foto het leukste! Ik hoop die volgend jaar te kunnen scoren!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave items zitten er tussen! Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kan niet wahten tot het in de winkel ligt!

  BeantwoordenVerwijderen