18-01-15

6X MIJN FAVORIETE GRATIS LETTERTYPES.


Lettertypes. Je kan ze voor van alles gebruiken; het opleuken van foto's, het ontwerpen van bijvoorbeeld uitnodigingen of de lay-out van je website. Ik ben dol op het zoeken naar en vinden van mooie en aparte lettertypes.Vandaag deel ik mijn top 6 favoriete lettertypes die gratis te downloaden zijn. (natuurlijk mét download link) Waaronder zelfs het lettertype dat ik zelf gebruikt heb voor mijn nieuwe lay-out! 


Dubiel Plain - DOWNLOAD

Birmingham - DOWNLOAD

All Things New - DOWNLOAD

Two Is Better Than One - DOWNLOAD

Dawning Of A New Day - DOWNLOAD

Geosans Light - DOWNLOAD

7 opmerkingen:

 1. Hele leuke lettertype. Je layout vind ik trouwens ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke lettertypes en creatief in elkaar gezet! Ik vind Birmingham, Dawning of a new day (heb ik zelf ook) en Geosams Light (heb ik ook) heel mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne lettertypes, ik vind het soms best lastig om leuke te vinden maar deze zijn top! Bedankt voor het delen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Dawning Of A New Day heb ik ook gedownload staan op mijn laptop. Ik sla dit artikel even op voor als ik een keer een mooi lettertyp zoek. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for sharing! Dit moet ik even opslaan :)

  BeantwoordenVerwijderen