12-01-15

NIEUWE LAY-OUT!


Woehoe! Joycejeroense.nl heeft een nieuwe lay-out! De vorige lay-out had ik précies een jaar en ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe, frisse look. Ik ben echt super super blij met het resultaat! Vrijwel alles is veranderd alleen de indeling van de pagina is hetzelfde gebleven. Het is allemaal net wat strakker en netter dan de vorige. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden? :)

14 opmerkingen:

 1. Echt een hele mooie lay out! Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze heel erg fijn vind om naar te kijken! De vorige vond ik te kleine letters hebben, haha. Ik ben nogal kritisch. Je lay out is echt heel mooi geworden! De mijne heb ik gisteren ook weer vernieuwd. Hoop deze een tijdje te kunnen houden. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maris! Fijn dat je het een verbetering vind :)

   Verwijderen
 2. Hele mooie layout! Hij is erg overzichtelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Rustig en overzichtelijk :-).

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt heel mooi! Leuke gif heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook deze layout is weer supermooi! En leuk die gif die je gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond je vorige al super mooi, maar deze mag er ook zeker wezen!

  BeantwoordenVerwijderen