03-02-15

MBFWA: DORHOUT MEES ''STAGES''.Vorige week reisde ik af naar onze mooie hoofdstad om de show van Dorhout Mees bij te wonen tijdens de Amsterdam Fashion Week! Ze showde haar fall/winter 2016 collectie met als titel ''Stages''. Haar inspiratie voor de collectie haalde ze uit urban fotografie en dan vooral foto's van vervallen theaters. 

Ik denk dat dit de mooiste show was die ik tot nu toe heb gezien. In de collectie is de inspiratie op het theater goed te zien. Kostuums, satijn, zijde, korsetten, overdreven schouders, rood, donkerblauw en schoenen geïnspireerd op ballet spietsen. Ik vond de combinatie van de kleuren en vormen echt fantastisch. Maar niet alleen de kledingstukken waren prachtig, ook de show zelf was super mooi in elkaar gezet! De catwalk was versierd met slingers met lampjes, de modellen liepen door een waas van stoom en aan het begin van de catwalk zat een compleet orkest (!) die prachtige klassieke muziek speelde. Dat alles gaf een sprookjesachtig en mysterieus sfeertje. Ik ben echt mega onder de indruk van de collectie én de show. Ik ben nu al ontzettend benieuwd naar de volgende collectie van Dorhout Mees!

Bekijk het filmpje in 720p voor de beste kwaliteit! Vergeten jullie niet om te abonneren? :)

3 opmerkingen:

  1. Ik vond de show ook echt prachtig! Volgens mij zaten we heel vlakbij elkaar, ik had hetzelfde 'uitzicht' haha. Mooie video heb je gemaakt zeg. :) Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen